Video ⟩ Makdeivids "Oilers" uzvarā nopelna savu 500. punktu NHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makdeivids
Konors Makdeivids Foto: AP/Scanpix

Konors Makdeivids trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē nopelnīja savu 500.rezultativitātes punktu karjerā un palīdzēja Edmontonas "Oilers" izcīnīt uzvaru.

"Oilers" mājās ar 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) uzvarēja Vinipegas "Jets".

Savu 500.punktu Makdeivids nopelnīja jau pirmā perioda ceturtajā minūtē, kad rezultatīvi piespēlēja Jesem Puljujervi, kurš atklāja spēles rezultātu. Aptuveni 20 sekundes vēlāk pārsvaru dubultoja Leons Draizaitls, bet Marks Šeifele pēdējā minūtē, spēlējot vairākumā, vienus vārtus atguva.

Otrā perioda 17.minūtē vairākumu realizēja Draizaitls, bet viņam rezultatīvi piespēlēja Makdeivids un Raiens Ņūdžents-Hopkinss. Nīls Pionks trešās trešdaļas ievadā panāca 2:3, bet "Oilers" noturēja pārsvaru un izcīnīja uzvaru.

Makdeivids NHL aizvadījis 369 spēles un tajā izcēlies ar 171 vārtiem un 330 rezultatīvām piespēlēm. Trīs no sešām sezonām Makdeivids regulāro čempionātu noslēdzis ar 100 vai vairāk rezultativitātes punktiem.

Citā spēlē Kalgari "Flames" savā laukumā ar 1:5 (0:1, 1:3, 0:1) piekāpās Vankūveras "Canucks".

Broks Besers uzvaru kaldināja ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, Džonatans Taners Millers un Bo Horvats iekrāja 1+1, bet divas piespēles Nila Hoglandera rēķinā. Vienīgos vārtus "Flames" komandā otrā perioda 19.minūtē guva Endrū Mandžiapane.

Citviet Kanādā Toronto "Maple Leafs" mājās ar 2:1 (0:0, 1:1, 1:0) uzvarēja Otavas "Senators". Toronto komandā vārtus guva Ostons Metjūss un Aleksandrs Kerfuts, bet "Senators" rindās izcēlās Breidijs Tkečaks.

ASV Detroitas "Red Wings" savā laukumā ar 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) atzina Čikāgas "Blackhawks" pārākumu, kas svinēja jau trešo panākumu pēc kārtas. Vārtus uzvarētāju labā guva Filips Kuraševs un Alekss Debrinkats.

Visbeidzot Karolīnas "Hurricanes" mājās ar 3:4 (2:0, 0:1, 1:2, 0:1) papildlaikā zaudēja Floridas "Panthers". Džonatans Huberdo guva divus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja. Uzbrucējs papildlaika trešajā minūtē pēc Aleksandra Barkova piespēles guva uzvaru nesošos vārtus. 

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu