Vienas no labākajām Dienvidkorejas volejbolistēm zaudē vietu klubā un izlasē, jo apcēlušas skolasbiedrus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dienvidkorejas volejbolistes Jejonga Lī (pa kreisi) un Dejonga Lī.
Dienvidkorejas volejbolistes Jejonga Lī (pa kreisi) un Dejonga Lī. Foto: AFP / Scanpix

Dienvidkorejas volejbola zvaigznes, dvīņumāsas Jejonga Lī un Dejonga Lī zaudējušas vietu izlasē un klubā, jo atklājies, ka viņas skolas laikā ņirgājušās par skolasbiedriem.

24 gadus vecās dvīnes uzskata par Dienvidkorejas labākajām volejbolistēm. Abas līdz šim spēlēja Ičhonas "Pink Spiders" komandā, kas bāzējas Gjeongido provincē.

Nesen publiski kļuva vairāki anonīmi ziņojumi, kuros māsu bijušie skolasbiedri atceras 10 gadus senu pagātni un to, kā abas dvīnes viņus skolā apcēlušas.

Jejonga un Dejonga sociālās saziņas vietnē "Instagram" jau atvainojušās par savu rīcību, paužot nožēlu, ka tas tik ļoti ietekmējis bijušo skolasbiedru turpmāko dzīvi.

Abu māsu popularitāte un sportiskie panākumi krietni palielinājuši interesi par Dienvidkorejā jau tā populāro volejbolu. Māsas izlasei palīdzēja kvalificēties arī šogad gaidāmajām Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Vietējā volejbola federācija pirmdien paziņoja, ka abas māsas šogad Tokijā nespēlēs izlases sastāvā. Uz nenoteiktu laiku abas izslēgtas arī no "Pink Spiders" kluba.

Vairāk nekā 120 tūkstoši cilvēku parakstījuši iniciatīvu veikt valsts mēroga izmeklēšanu par to, ko tad īsti māsas Lī saviem upuriem nodarījušas, ziņo CNN.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Arizonas "Coyotes" pagājušā gada beigās atteicās no tiesībām uz šogad draftā izvēlēto Mičelu Milleru, jo viņš savulaik ņirgājies par garīgi atpalikušu skolasbiedru.

Hokejists 2016.gadā esot apcēlis garīgi atpalikušu puisi. Millers kopā ar draugu upuri fiziski ietekmējuši, kā arī ar viltu panākuši, ka viņš apēd iepriekš pisuārā izmērcētu konfekti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu