Rīgas "Dinamo" pret spēcīgo CSKA aizvada sezonas pēdējo izbraukuma maču

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Artūrs Stabulnieks/Rīgas "Dinamo"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas noslēdzošo izbraukuma spēli šodien aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas Maskavā spēkosies ar vietējo CSKA. Spēles sākums pl. 18.30. 

Pētera Skudras vadītā "Dinamo" komanda piedzīvojusi jau 10 zaudējumus pēc kārtas un jau ilgāku laiku zaudējusi cerības iekļūt Gagarina kausa izcīņā. 

CSKA iepriekšējā mačā savā laukumā ar 1:2 piekāpās Čeļabinskas "Traktor" vienībai, bet pirms tam bija izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas. 

Abām komandām šī būs trešā savstarpējā spēle šosezon. Iepriekšējos divos mačos uzvaru guva Maskavas vienība, kas pašlaik ir Rietumu konferences līderpozīcijās. 

Līdz šim KHL vēsturē "Dinamo" - CSKA tikušās 34 reizes un tikai piecreiz rīdziniekiem izdevies izcīnīt uzvaru pamatlaikā. Divas uzvaras gūtas arī pēcspēles metienu sērijā. 

Savainojuma dēļ šajā izbraukumā nedevās savainotie vārtsargi Ivans Naļimovs un Staņislavs Gaļimovs. Tāpat sastāvā nav traumētie Gļebs Zirjanovs, Lauris Dārziņš, Emīls Ģēģeris un Daņila Larionovs. Aizsargs Kristaps Sotnieks palicis Rīgā un turpinās trenēties, bet Miks Tumanovs, Kārlis Bucenieks, Gļebs Prohorenkovs un Rūdolfs Polcs pievienojušies Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandai "Rīga".

"Dinamo" sastāvs izbraukumā:

Vārtsargi: Jānis Voris, Bruno Brūveris, Reinis Liepiņš;

Aizsargi: Metjū Majone, Roberts Mamčičs, Ernests Ošenieks, Rīss Skārlets, Kristaps Zīle, Ņikita Mateiko, Gunārs Skvorcovs, Tonijs Sunds;

Uzbrucēji: Daniels Bērziņš, Rihards Bukarts, Roberts Bukarts, Andris Džeriņš, Mārtiņš Dzierkals, Jevgēņijs Gračovs, Miks Indrašis, Deniss Paršins, Genādijs Stoļarovs, Jānis Švanenbergs, Deniss Fjodorovs, Nikolajs Jeļisejevs, Gustavs Millers.

CSKA ar iekrātiem 85 punktiem 56 spēlēs ir Rietumu konferences spēcīgākā komanda, kamēr "Dinamo" ar nopelnītiem 25 punktiem tikpat mačos ir vājākā vienība visā līgā. 

Sezonas noslēdzošās trīs spēles Rīgas "Dinamo" aizvadīs savā laukumā. 

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu grupā un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu