Sevastova turnīru Adelaidā sāks ar maču pret Garsiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pirmdien Adelaidas WTA 500 turnīru uzsāks ar maču pret francūzieti Karolīni Garsiju.

Mačs centrālajā kortā būs dienas pirmā spēle un sāksies plkst.2 pēc Latvijas laika.

Sevastova WTA rangā ieņem 53.vietu, bet pretiniece ir desmit pozīcijas augstāk. Pirmdien publicētajā rangā Sevastova būs 59., bet Garsija ieņems 46.pozīciju.

Abas tenisistes savā starpā tikušās divas reizes, abas Maljorkas turnīrā. 2016.gada turnīra finālā divos setos pārāka bija Garsija, bet gadu vēlāk pusfinālā liepājniece viņai revanšējās.

Sevastova sezonu sāka turnīrā Abū Dabī, kur zaudēja pirmajā kārtā, bet pēc tam Melburnā trīs turnīru četrās spēlēs cieta trīs zaudējumus, tajā skaitā apstājoties Austrālijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā. Garsija spēlēja tikai Melburnā, kur kopumā sešās spēlēs uzvaras un zaudējumus dalīja uz pusēm.

Sevastovai kopš pērnā gada sākuma nav izdevies demonstrēt stabilu sniegumu WTA tūrē, kur viņa uzvarējusi tikai trīs no pēdējām 15 spēlēm.

Latvijas tenisiste karjeras laikā izcīnījusi četrus WTA titulus, bet Francijas sportistei ir septiņas trofejas. Viņa sešreiz uzvarējusi arī dubultspēļu turnīros, 2016.gadā iegūstot "French Open" titulu.

Otrajā kārtā šī mača uzvarētāju sagaida ar ceturto numuru izliktā beļģiete Elīze Mertensa, kura WTA rangā ieņem 16.pozīciju.

Turnīrs Adelaidā norisinās uz cietā seguma un ir pirmās sacensības pēc Austrālijas atklātā čempionāta. Sevastova būs vienīgā Latvijas pārstāve šajā turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu