Krievijas hokeja zvaigzne Panarins noliedz informāciju, ka viņš Rīgā piekāvis meiteni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Artemijs Panarins
Artemijs Panarins Foto: AP/ Scanpix

Krievijas hokeja zvaigzne Artemijs Panarins, kurš pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Ņujorkas "Rangers", noliedz medijos izskanējušo informāciju, ka viņš 2011. gadā Latvijas galvaspilsētā Rīgā būtu piekāvis kādu 18 gadus vecu meiteni.

Panarins ir viens no slavenākajiem Krievijas sportistiem, kurš publiski kritizē valsts prezidentu Vladimiru Putinu un aizstāv opozīcijas līderi Alekseju Navaļniju.

Pērn Panarins apprecējās ar Latvijas izlases bijušā hokejista un galvenā trenera Oļega Znaroka meitu Alisi.

"Artemijs kategoriski un nepārprotami noliedz visus apgalvojumus šajā safabricētajā stāstā," pirmdien paziņoja "Rangers".

"Tā acīmredzami ir iebiedēšanas taktika, kas tiek izmantota pret viņu par izteikumu nesenajos politiskajos notikumos. Artemijs acīmredzami ir satricināts un noraizējies, un komandai tas prasīs zināmu laiku. "Rangers" pilnībā atbalsta Artemiju un sadarbosies ar viņu."

Informāciju par Panarinu izplatījis bijušais NHL spēlētājs un pazīstams treneris, kurš strādājis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubos - Andrejs Nazarovs.

2010./11. gada sezonā Nazarovs vadīja KHL klubu Čehovas "Vitjaz", un tolaik komandā spēlēja arī Panarins.

29 gadus vecais Panarins šosezon NHL regulārajā čempionātā 14 spēlēs sakrājis 18 rezultativitātes punktus (5+13) un ir "Rangers" rezultatīvākais spēlētājs.

NHL karjerā kopumā regulārajā čempionātā Panarins piedalījies 406 mačos un nopelnījis 433 punktus (153+280).

Pagājušā sezona Panarinam bija labākā karjerā. Viņš 69 spēlēs atzīmējās ar 95 punktiem (32 vārti un 63 piespēles) un bija viens no galvenajiem pretendentiem uz NHL sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu.

NHL vadība paziņojusi, ka tā atbalsta Panarinu un "Rangers", kā arī sola turpināt sekot līdzi situācijai.

Panaris aizvada otro sezonu "Rangers" komandā. 2019. gada vasarā viņš ar Ņujorkas klubu vienojās par septiņu gadu līgumu un 81,5 miljonu ASV dolāru atalgojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu