Video Bļugeram rezultatīva piespēle "Penguins" uzvaras vārtu guvumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers (pirmais no labās)
Teodors Bļugers (pirmais no labās) Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Pitsburgas "Penguins" komandas uzvaras vārtu guvumā.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē "Penguins" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:2, 0:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Vašingtonas "Capitals".

Bļugers ar rezultatīvu piespēli atzīmējās papildlaikā, asistējot Somijas hokejistam Kasperi Kapanenam, kurš guva uzvaras vārtus.

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 14:49 minūtes (1:52 skaitliskajā mazākumā), izpildīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, veica vienu spēka paņēmienu, uzvarēja deviņos no 12 iemetieniem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzvarētājiem mača pamatlaikā vārtus guva krievs Jevgeņijs Malkins un amerikānis Džeiks Gencels, savukārt kanādiešu vārtsargs Tristans Džerijs atvairīja 20 no 22 metieniem (90,9%).

Kapanena un Gencela kontā ne tikai vārtu guvums, bet arī rezultatīva piespēle.

"Capitals" sastāvā vārtus guva slovāks Rihards Pāniks un amerikānis Konors Šīrijs, bet čehu vārtsargs Viteks Vanēčeks atvairīja 34 no 37 metieniem (91,9%).

NHL zvaigznes un attiecīgi arī "Penguins" un "Capitals" komandu kapteiņi kanādietis Sidnijs Krosbijs un krievs Aleksandrs Ovečkins šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem.

Austrumu divīzijas kopvērtējumā "Penguins" ar 21 punktu 17 spēlēs ieņem trešo vietu, tikmēr "Capitals" aizvadījusi 18 mačus un sakrājusi par vienu punktu vairāk, ierindojoties otrajā pozīcijā aiz līderes Bostonas "Bruins" (24 punkti 16 spēlēs).

26 gadus vecais Bļugers šosezon 17 mačos sakrājis 11 rezultativitātes punktus (trīs vārti un astoņas piespēles), kā arī nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu