Sākusies brīvprātīgo pieteikšanās pasaules hokeja čempionātam Rīgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētāji
Latvijas hokeja izlases spēlētāji Foto: AFP / Scanpix

No trešdienas brīvprātīgie palīgi, kuri vēlas piedalīties Starptautiskās ledus hokeja federācijas (IIHF) pasaules čempionāta Rīgā rīkošanā, var pieteikties dažādu darbu veikšanai turnīra laikā, informē sacensību organizatori.

Pasaules čempionāts Latvijas galvaspilsētā norisināsies no 21.maija līdz 6.jūnijam. Brīvprātīgajiem būs lieliska iespēja ielūkoties šī turnīra rīkošanas un norises aizkulisēs.

"Līdz lielajiem hokeja svētkiem Latvijā ir atlikušas mazāk nekā 100 dienu. Tādēļ man ir liels prieks paziņot par brīvprātīgo programmas sākšanu. Bez brīvprātīgiem palīgiem šāda mēroga pasākumi nav iedomājami," pauda čempionāta orgkomitejas vadītājs Edgars Buncis.

"Tā ir lieliska iespēja iegūt pieredzi un būt notikuma epicentrā. Tikai ar brīvprātīgo iesaisti šie svētki var izdoties par visiem 100 procentiem."

Katrs brīvprātīgais saņems oficiālo čempionāta apģērbu, un viņam tiks nodrošināta ēdināšana. Lai kļūtu par brīvprātīgo, nepieciešams pieteikties, aizpildot anketu.

Brīvprātīgo reģistrēšanās anketa atrodama tīmekļa vietnē: https://volunteer.myiihf.com/register 

Sākotnēji 2021. pasaules čempionātu bija paredzēts rīkot Minskā un Rīgā, bet Baltkrievijai tiesības uzņemt turnīru tika atņemtas. Vēlāk IIHF Padome lēma sacensības organizēt tikai Rīgā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu