Vudsa komanda publicē vēstījumu golfera līdzjutējiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taigers Vudss
Taigers Vudss Foto: EPA/Scanpix

Slavenā Taigera Vudsa komanda sportista oficiālajā "Twitter" kontā publicējusi paziņojumu, norādot, ka golferis pēc avārijas jūtas labi un turpina ārstēšanos klīnikā. 

Vudss pēc veiktās operācijas ir pie samaņas un lēnām atgūstas pēc šaušalīgās autoavārijas, kurā cieta otrdien. Viņš guva kāju ievainojumus, viņa spēkratam apgāžoties netālu no Losandželosas.

"Mēs pateicamies visiem par milzīgo atbalstu tik grūtajā laikā! Kā jau zināt, Taigers ar savu automašīnu iekļuva avārijā. Viņš nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veikta labās kājas operācija," teikts paziņojumā. 

"Vudss guva nopietnus labās kājas ievainojumus - šķembainus atklātus lūzumus, kas skāruši gan stilba kaula augšējo, gan apakšējo daļu un augšstilbu. Tie stabilizēti, ievietojot vārpstu stilba kaulā. Papildus pēdas un potītes kaulu traumas tika stabilizētas ar skrūvju un tapu kombināciju," atklāja "Harbour-UCLA" klīnikas ārsts Anišs Mahajans.

Šobrīd golferis jūtas labi un turpina ārstēšanos klīnikā.

Vudsa organismā nav konstatētas alkohola vai citu apreibinošo vielu pēdas. 

Vudss bija viens savā automašīnā un pēc avārijas tika izvilkts no tās, paziņoja Losandželosas apgabala šerifa departaments. Avārijā nebija iesaistītas citas automašīnas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu