"Rockets" bez Kuruca līdzdalības piedzīvo devīto zaudējumu pēc kārtas

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs trešdien palika rezervē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētajai  Hjūstonas "Rockets" komandai ciešot zaudējumu.

"Rockets" viesos ar rezultātu 96:112 (17:27, 33:21, 24:34, 22:30) atzina Klīvlendas "Cavaliers" pārākumu.

Hjūstonieši savu līdz šim pēdējo uzvaru izcīnīja 4.februārī, viesos pārspējot Memfisas "Grizzlies".

"Rockets" komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Džons Vols, bet Viktors Oladipo savā atgriešanās spēlē guva 17 punktus un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas. No rezervistu soliņa nākušajam Ērikam Gordonam bija 17 punkti.

Viesiem sākumsastāvā neviens spēlētājs nebija garāks par diviem metriem, kā dēļ likumsakarīgs zaudējums arī atlēkušajās bumbās - 33:55. "Rockets" pamatsastāva centra spēlētājs Kristians Vuds laukumā atgriezīsies vien pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma.

"Cavaliers" vienībā Džerets Elens ar 26 punktiem atkārtoja karjeras rekordu, izcīnot arī 18 atlēkušās bumbas un bloķējot četrus metienus. Elens trešdien realizēja 10 no 11 metieniem no spēles - šajā statistikas rādītājā viņš ar 67,2% ir līderis visā līgā.

"Rockets" ar 11 uzvarām 30 spēlēs ir priekšpēdējā starp 15 Rietumu konferences vienībām, kamēr "Cavaliers" ar 12 panākumiem 31 duelī ieņem tādu pašu pozīciju Austrumos.

Turpinājumā hjūstonieši dosies uz Tampu, kur piektdien spēkosies ar Toronto "Raptors".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu