"The New York Times" žurnālists: Daļa Džokoviča fanu ir ārkārtīgi agresīvi (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: AFP/SCANPIX

Laikraksta "The New York Times" žurnālists Bens Rotenbergs uzskata, ka ATP ranga līdera serba Novāka Džokoviča līdzjutēji ir pārāk agresīvi un tas tenisistam nenāk par labu. 

"Dedzīgākā Džokoviča fanu daļa ir ārkārtīgi agresīva un naidpilna. Es pieņemu, ka pat pats Novāks nenovērtē tādu uzvedību, kādu mēs redzam, īpaši jau sociālajos tīklos. Līdzjutēji nesaprot, ka tas kaitē spēlētāja tēlam, kurš vienmēr ir laipns un labi sevi pasniedzis. Visiem sportistiem ir īpaša fanu bāze, taču Džokoviča fani vienmēr ir atstājuši šo īpašo un patiešām ne labāko iespaidu," "Tennis World USA" citē Rotenbergu. 

Rotenbergs parasti klātienē apmeklē visus "Grand Slam" turnīrus. Tenisa aprindās viņš ir cienīts žurnālists. 

Viņš novērojis, ka pēc turnīriem, kuros Džokovičs uzvarējis, sociālajos tīklos notiek serba kvēlāko fanu un viņa nīdēju sadursmes. 

"Ir līdzjutēji, kuriem nepatīk Džokoviča uzvedība spēļu laikā un pēc tām. Tie, protams, ir Rafaela Nadala un Rodžera Federera līdzjutēji. Bet ir arī citi līdzjutēji, kuriem viņš nepatīk. Balkānu treneris Gorans Ivanisevičs arī atzīmējis, ka līdzjutējiem un arī medijiem esot mode uzbrukt Džokovičam, lai arī kas notiktu..." sacīja Rotenbergs.

Džokovičs kļuva par sezonas pirmā "Grands Slam" turnīra "Australian Open" uzvarētāju. Karjeras laikā kopumā viņš uzvarējis 82 ATP turnīros. 

Foto: Džokovičs triumfē "Australian Open"

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu