Skudra: Lai "Dinamo" nākotnē cīnītos par "play-off", ir jāmaina vairākas nianses (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: Kaspars Volonts, "Dinamo Rīga"

Lai Rīgas "Dinamo" nākotnē varētu reāli cīnīties par iekļūšanu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas cīņās, jāmaina vairākas nianses vienības iekšienē, intervijā Jurijam Žigajevam pauda galvenais treneris Pēteris Skudra.

Rīgas "Dinamo" komanda šo KHL sezonu noslēgs Rietumu konferences un arī visas līgas pēdējā vietā.

Labāku rezultātu šosezon traucēja parādīt čempionāta ievadā visu komandu skārušais Covid-19, jo pat tagad vēl daži spēlētāji līdz galam no tā neesot atguvušies, sarunā ar Juriju Žigajevu vietnes "YouTube" kanālā "Betsafe Sports" pauda Skudra.

Iemesls lielajam leģionāru skaitam komandā šosezon esot bijis tas, ka treneru korpuss vēlējās nodrošināties ar spēlētājiem brīdī, kad daļa no spēlētājiem slimotu.

Skudra arī uzsvēra, ka nākotnē noteikti vairākas lietas komandas iekšienē jāmaina, ja ir vēlēšanās cīnīties par dalību Gagarina kausa izcīņā.

"Iespējas ir tādas, kādas tās ir. Ir jāatrod tā vieta, no kurienes var smelt resursus, kas palīdz uz ledus, vispār kluba imidžam. Ir lietas, pie kurām jāstrādā. Tādas ir vienmēr, bet tas jādara visiem kopā. Vienā virzienā, tas ir pats galvenais," izteicās Skudra.

Viņš arī sacīja, ka rūpīgāk jādomā pie jauno hokejistu sagatavošanas spēlēšanai KHL, jo nav pareizi viņus uzreiz no jauniešu komandas ieraut pieaugušo līmenī.

"Dinamo" budžets šosezon bija mazākais visā KHL, apstiprināja Skudra. Viņš arī atklāja, ka bijis jāstrādā ar kopējo summu, kas ir mazāka nekā līgā noteiktā "algu grīda".

Rīgas "Dinamo" šīs sezonas pēdējo maču aizvadīs sestdien uz sava ledus, kad krustos nūjas ar Habarovskas "Amur" vienību.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu