Kļuvis zināms, kad sāksies Latvijas futbola virslīgas jaunā sezona

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga FC" futbolisti
"Riga FC" futbolisti Foto: Zigismunds Zālmanis, "Riga FC"

Latvijas "Optibet" futbola virslīgas čempionāts šogad ar trim spēlēm sāksies 13.martā, ceturtdien atklāja Latvijas Futbola federācija (LFF).

LFF ceturtdien savā mājaslapā publicēja gaidāmās sezonas spēļu kalendāru. Tajā redzams, ka 13.martā 2021.gada sezona iesāksies ar uzreiz trim dueļiem.

Pēdējo trīs sezonu čempione "Riga" 13.martā viesosies pie "Ventspils", Jūrmalas "Spartaks" izbraukumā tiksies ar "Daugavpili", bet stadionā "Daugava" liepājnieki uzņems "Metta" vienību.

Dienu vēlāk vicečempione RFS tiksies ar "Valmieru", kas aizvadītajā sezonā virslīgā izcīnīja savu pirmo godalgu kluba pastāvēšanas vēsturē.

Šīs sezonas jaunpienācēja Jūrmalas "Noah" pirmajā kārtā nespēlēs. "Noah" pirmo maču 19.martā aizvadīs Valmierā. Lai arī komandas nosaukumā lasāms Jūrmalas pilsētas vārds, klubs šosezon spēles aizvadīs Tukumā un Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) stadionā.

Virslīgas čempionātā šosezon paredzētas 36 spēļu kārtas, sezonai noslēdzoties 6.novembrī.

Jau ziņots, ka Latvijas futbola virslīgas 2021.gada sezonas pēdējās vietas īpašniecei šogad būs jāpiedalās pārspēlēs par vietas saglabāšanu augstākajā līgā. 

Zināms, ka virslīgas pēdējās vietas ieguvēja divos pārspēļu mačos tiksies ar "Optibet" Nākotnes līgas otrās vietas īpašnieci. Nākotnes līgas uzvarētāji nākamsezon sev būs garantējuši vietu virslīgā.

2021.gada sezonā Latvijas futbola virslīgā spēlēs čempione "Riga", otrās vietas ieguvēja RFS, bronzas medaļniece "Valmiera", kā arī "Ventspils", "Liepāja", Jūrmalas "Spartaks", Jūrmalas "Noah", "Metta" un "Daugavpils".

Pagājušajā sezonā uzvaru trešo reizi pēc kārtas izcīnīja "Riga", bet liepājnieki virs galvas cēla Latvijas kausu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu