Porziņģis un Bertāns nepiedalās savu komandu NBA mačos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns pagājušajā naktī (Latvijas laiks) nepalīdzēja savām komandām Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlēs. 

Porziņģs, kurš pēdējā laikā iesaistīts baumās par aizmainīšanu, izlaida trešo maču pēc kārtas. Viņš ievietots savainoto spēlētāju sarakstā un neatradās komandas pieteikumā. Tiek ziņots, ka nespēlē muguras sastiepuma dēļ. 

Latvieša pārstāvētā Dalasas "Mavericks" ar rezultātu 97:111 izbraukumā piekāpās Filadelfijas "76ers" basketbolistiem. 

Uzvarētāju rindās Žoels Embīds guva 23 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bet pa 15 punktiem iemeta Bens Simonss un Sets Karijs, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja Dalasas vienības sastāvā. 

"Mavericks" rindās līderis Luka Dončičs guva 19 punktus, Džošs Ričardsons pievienoja 13, bet ar 12 punktiem atzīmējās Tims Hārdevejs juniors. 

Dalasa 31 mačā izcīnījusi 15 uzvaras un Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 10. pozīciju. 

Citā spēlē Vašingtonas "Wizards" bez Bertāna palīdzības ar 112:110 viesos pārspēja Denveras "Nuggets" komandu. 

Bertāns spēli izlaida ceļgala savainojuma dēļ. Šī trauma gan neesot pārāk nopietna un tuvākajos mačos viņš atgriezīsies ierindā.

Bredlijs Bīls uzvarētāju sastāvā iemeta 33 punktus, Rui Hačimura atzīmējās ar 20 punktiem, bet Rasela Vestbruka kontā "triple-double" - 16 punkti, 10 atlēkušās bumbas un 10 rezultatīvas piespēles. 

"Nuggets" labā Džamals Marejs izcēlās ar 34 punktiem, bet serbu centrs Nikola Jokičs guva 24 punktus un savāca 11 bumbas zem groziem. 

Sestdien Vašingtonas komanda tiksies ar Minesotas "Timberwolves".

"Wizards" pēdējos septiņos mačos izcīnījusi sešas uzvaras. 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā Vašingtona ar 12 uzvarām 30 spēlēs ieņem 12. pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu