Skvorcovs: Man ļoti patīk spēlēt aizsarga pozīcijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Gunārs Skvorcovs
Gunārs Skvorcovs Foto: Kaspars Volonts/Dinamo Rīga

Visu profesionālo karjeru uzbrukumā pavadījušajam Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" spēlētājam Gunāram Skvorcovam patīk viņa jaunais ampluā jeb aizsarga pienākumi uz ledus.

Rīgas "Dinamo" ceturtdien savā priekšpēdējā KHL regulārās sezonas spēlē ar rezultātu 1:2 zaudēja Minskas "Dinamo".

Skvorcovs pēdējos divos mačos atkal spēlēja kā uzbrucējs, bet pret Minsku atgriezās aizsardzībā. Viņš veica rezultatīvu piespēli vienīgajos rīdzinieku gūtajos vārtos.

Līdz pat šai sezonai 31 gadu vecais Skvorcovs spēlēja uzbrucēja pozīcijā, bet pēc atgriešanās "Dinamo" vienībā sezonas vidū, darbojas aizsardzībā. Tagad jau viņš ar jaunajiem pienākumiem esot apradis.

"Ja godīgi, man ļoti patīk. Esmu priecīgs, ka treneris pieņēma tādu lēmumu. Noriskēja un uzticējās. Tas nav viegli. Daudzas pozicionālās nianses ir jāiemācās, arī "vilkt" ripu pa zilo līniju. Tas man vēl "buksē". Pie tā, protams, var piestrādāt. Man patīk, ka daudz spēlēju ar ripu. Ir mazāks enerģijas patēriņš un vairāk laika padomāt," pauda Skvorcovs.

Latvijas hokejists šosezon 32 mačos iekrājis četras rezultatīvas piespēles. Šī viņam ir jau astotā sezona Rīgas "Dinamo" komandā.

Rīdzinieki savu pēdējo KHL regulārās sezonas maču aizvadīs sestdien, kad plkst.17 uzņems Habarovskas "Amur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu