Porziņģis piedalījies "Mavericks" treniņā un gatavojas atgriezties laukumā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Kristaps Porziņģis aizvadījis piektdienas rīta treniņu un svētdienas rītā pēc Latvijas laika varētu atgriezties laukumā, atsaucoties uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" galveno treneri Riku Kārlailu ziņo ASV mediji.

Muguras savainojuma dēļ Porziņģis nav piedalījies trīs spēlēs pēc kārtas.

Kā medijiem atklāja Kārlails, ja spēles dienas rītā nebūs nekādu sarežģījumu ar muguru, Porziņģis varēs atgriezties laukumā. 

"Neesmu 100% pārliecināts, kas par vainu, taču tās ir tikai muguras sāpes. Mani pārbaudīja un izlēma, ka man vajadzētu atpūsties. Komandai vajag pārliecināties, lai esmu vesels, kad atgriežos laukumā," Porziņģa teikto citē "Dallas Morning News" žurnāliste Kellija Keplena.

Šajā nedēļā parādījās informācija, ka "Mavericks" centusies noskaidrot Porziņģa cenu spēlētāju tirgū. Kā viena no Porziņģa karjeras nākamajām pieturvietām tika minēta Goldensteitas "Warriors" komanda, taču "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans un arī Kārlails noraidīja, ka būtu kādas sarunas par latvieša aizmainīšanu.

"Tāda informācija parādījās un ir, kā ir. Nezinu, kas notiek un man par to nevajadzētu uztraukties. Galu galā tas mani tikai izsistu no sliedēm. Cenšoties koncentrēties uz to, kas jādara šobrīd. Ja manos spēkos nav iespējas ko ietekmēt, tad nav jēgas uztraukties. Jākontrolē tas, ko varu kontrolēt," ESPN žurnālists Tims Makmahons atstāta Porziņģa teikto.

"Mavericks" svētdien plkst.3.30 pēc Latvijas laika viesosies pie zvaigžņotās Bruklinas "Nets", bet pēc tam dosies uz Orlando, kur pirmdien mēros spēkus ar vietējo "Magic".

Latvijas basketbolists šajā sezonā 17 spēlēs vidēji 30 minūtēs guvis 20,5 punktus, izcīnījis 8,2 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,6 metienus.

Šosezon Dalasas komanda 31 spēlē izcīnījusi 15 uzvaras, kas Rietumu konferencē ļauj ieņemt desmito pozīciju.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu