FOTO ⟩ NBA spēlē gadījies mulsinošs garderobes misēklis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džons Kolinss
Džons Kolinss Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā starp Oklahomsitijas "Thunder" un Atlantas "Hawks" gadījās visai neveikls misēklis ar formas tērpu izvēli.

Oklahomsitijas "Thunder" savā laukumā ar rezultātu 118:109 apspēlēja Atlantas "Hawks" basketbolistus. Tiesa, pirmajā puslaikā abu komandu formas tērpi radīja apjukumu gan skatītājiem, gan, visticamāk, arī spēlētājiem.

Laiki, kad mājinieki valkā baltus kreklus un viesi tērpjas spilgtu krāsu toņos ir aiz muguras. Tagad komandām ir daudz un dažādi formas tērpi gan mājas, gan izbraukuma spēlēm. Un šoreiz šāda dažādība nenostrādāja par labu.

"Thunder" basketbolisti laukumā devās savos oranžajos tērpos, savukārt "Hawks" spēlētāji valkāja tradicionāli sarkanos izbraukuma formas tērpus. Tā rezultātā, laukumā vienlaikus bija 10 teju identiski tērpti basketbolisti.

Foto: AP/ Scanpix

Komandas jau vairākas nedēļas iepriekš publiski pieejamā vietnē norāda savu gaidāmo spēļu formas tērpu krāsas, lai izvairītos no tieši šādiem misēkļiem. Acīmredzot šoreiz radās kāds pārpratums vai kļūda sistēmā.

Ņemot vērā, ka "Hawks" izbraukumā līdzi ir tikai sarkanie formas tērpi, situāciju bija jāglābj mājiniekiem, kuri otrajā puslaikā laukumā devās tradicionāli baltajos formas tērpos.

Foto: AP/ Scanpix

"Thunder" galvenais treneris Marks Daignelots gan pēc spēles norādīja, ka pirmajā puslaikā viņš neesot saskatījis problēmu ar formas tērpiem. Toties "Thunder" spēlētājs Kenrihs Viljamss bija citās domās.

"Tu skaties uz spēlētāju un nodomā: "Ui, tas nav mans komandas biedrs"," sacīja Viljamss, piebilstot, ka kreklu maiņa puslaikā ir bijusi otrs neparastākais atgadījums viņa karjerā, atskaitot, protams, Covid-19 pandēmijas pārtraukumu.

Abas komandas šobrīd atrodas ārpus izslēgšanas spēļu zonas. "Thunder" ar 33 spēlēs iekrātām 14 uzvarām ieņem 12. vietu Rietumu konferencē. Savukārt "Hawks" pēc daudzsološā sezonas sākuma austrumos ar tādu pašu bilanci ieņem 11. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu