Smirnovs graujošā zaudējumā atzīmējas ar rezultatīvu piespēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Smirnovs
Deniss Smirnovs Foto: Eric Lafargue

Latvijas hokejists Deniss Smirnovs piektdien Šveices augstākās līgas (NL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā komanda Ženēvas "Servette" piedzīvoja zaudējumu.

"Servette" viesos ar 2:7 (1:3, 0:4, 1:0) piekāpās "Lugano". Zīmīgi, ka dienu iepriekš Smirnova komandu "Lugano" uzvarēja ar 6:2.

Smirnovs rezultatīvu piespēli nopelnīja trešā perioda astotajā minūtē, kad 2:7 panāca Stehans Patri. Uzbrucējs šajā spēlē laukumā pavadīja astoņas minūtes un 21 sekundi, kuru laikā uzvarēja četrus no pieciem iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas izlases uzbrucējs rezultativitātes punktu nopelnīja jau otro spēli pēc kārtas, jo ceturtdienas mačā viņš guva vārtus.

Divus vārtus un rezultatīvu piespēli mājinieku rindās nopelnīja Luka Facini, Marks Akrobello iekrāja 1+2, bet divi vārti Mikela Bodkera rēķinā. 

"Servette" ar 63 punktiem 36 spēlēs ieņem sesto vietu. Pozīciju zemāk ar 62 punktiem 34 spēlēs ir Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", kamēr Toma Andersona un Ivara Punnenova Langnau "Tigers" 30 punktus sakrājusi 40 mačos, kas dod pēdējo jeb 12.vietu.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu