NBA superzvaigzne Durents, visticamāk, izlaidīs Visu zvaigžņu spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durents
Kevins Durents Foto: AP/ Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kevins Durents savainojuma dēļ, visticamāk, būs spiests izlaist Visu zvaigžņu spēli.

Durents kreisās kājas augšstilba muskuļa savainojumu guva 13.februāra spēlē, bet pirmās pārbaudes liecināja, ka viņam nāksies izlaist vien divus mačus. Divas dienas pārvērtušās par divām nedēļām, bet pastāv iespēja, ka Durents kopumā izlaidīs teju mēnesi.

Basketbolistam nesen tika veikta atkārtota magnētiskā rezonanse, kas atklāja, ka viņam nepieciešams papildu laiks atpūtai. Durenta pārstāvētā Bruklinas "Nets" piektdien pēc treniņa paziņoja, ka basketbolists laukumā varētu atgriezties laika posmā no 5. līdz 10.martam.

Šajā laika posmā Durents izlaidīs deviņas regulārā čempionāta spēles. Tāpat pastāv iespēja, ka viņš nepiedalīsies 7.marta Visu zvaigžņu spēlē, kurš viņam piešķirts Austrumu konferences komandas kapteiņa gods.

Zīmīgi, ka šīs nedēļas sākumā "Nets" galvenais treneris Stīvs Nešs pauda pārliecību, ka Durents laukumā varētu atgriezties līdz Visu zvaigžņu mačam.

"Nets" pēc sezonas pārtraukuma, kas veltīts zvaigžņu mačam, pirmo spēli aizvadīs 11.martā ar Bostonas "Celtics". 

Bruklinas komandai labi klājies arī bez Durenta ierindā, jo pēdējās astoņās spēlēs svinēta uzvara. 

Kāds situācijai pietuvināts avots portālam "Daily News" atklāja, ka informāciju par iespējamu Visu zvaigžņu spēles izlaišanu Durents uzzinājis tikai piektdien.

Līgas komisārs Edams Silvers jau paziņojis, ka Durenta vietu Visu zvaigžņu spēlē ieņems lietuvietis Domants Sabonis.

Vēl gan nav zināms, vai Austrumu konferences komanda tiks dēvēta Durenta vārdā. Tāpat līga vēl spriež par to, kurš piedalīsies Visu zvaigžņu spēles spēlētāju draftā.

Visu zvaigžņu spēle 7.martā paredzēta Atlantā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu