Brieža uzmanību ieguvušais Kanelo izcīna vieglu uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Sauls "Kanelo" Alvaress
Sauls "Kanelo" Alvaress Foto: AFP/SCANPIX

Meksikas bokseris Sauls "Kanelo" Alvaress, kurš izpelnījies Maira Brieža uzmanību, sestdien Maiami (ASV) izcīnīja vieglu uzvaru.

Kanelo pārspēja Turcijas bokseri Avni Jildirimu, nosargājot WBC un WBA "super" pasaules čempiona jostas vidējā svara kategorijā (līdz 72,6 kg).

Ceturtā raunda beigās Turcijas boksera pārstāvji ringā izmeta dvieli, tādējādi izkarot balto karogu jeb padodoties. 

Kanelo izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu 15 000 skatītāju klātbūtnē. Nu viņa kontā ir 55 uzvaras, divi neizšķirti un viens zaudējums.

Jildirims piedzīvoja trešo zaudējumu karjerā. Turcijas bokserim ir 21 uzvara (12 nokauti).

Meksikas cīkstonis, kurš vairākos "pound for pound" reitingos (neatkarīgi no svara kategorijas) tiek vērtēts kā labākais bokseris pasaulē, karjerā vienīgo zaudējumu cietis pret slaveno amerikāni Floidu Meivezeru junioru, kurš karjeru pabeidza ar prefektu bilanci 50-0.

Kanelo nākamo cīņu aizvadīs 8. maijā pret Lielbritānijas bokseri Billiju Džo Sandersu, kurš ir WBO pasaules čempions. Britam ir perfekta bilance - 30 uzvaras 30 cīņās.

Jau vēstīts, ka Briedis šonedēļ atzina, ka Kanelo ir bokseris, ar kuru viņš gribētu kādreiz tikties ringā.

"Kanelo ir nestandarta bokseris, kurš ir ļoti pieredzējis. Ja vajadzētu nomest svaru zem 90 kilogramiem, domāju, ka es to izdarītu - problēmu nebūtu. Galvenais ir būt labā formā un parādīt labu cīņu. Viņš ir viltīgs čalis," sarunā ar TVNET sacīja Briedis.

Portāla "Box Rec" reitingā, kas apkopots neatkarīgi no svara kategorijas, meksikānis ir līderis, bet Briedis ieņem augsto 14. pozīciju.

Kanelo ir bijis pasaules čempions četrās dažādās svara kategorijās. Smagākā kategorija, kurā meksikānis ir bijis pasaules čempions, ir pussmagais svars (līdz 79,4 kg).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu