Tortorella par savu amatu "Blue Jackets" neuztraucas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džons Tortorella
Džons Tortorella Foto: AP/Scanpix

Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlinieka pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vienības galvenais treneris Džons Tortorella neuztraucas, ka no viņa pakalpojumiem vienība varētu atteikties, vēsta "The Athletic".

"Blue Jackets" komanda ir zaudējusi piecās spēlēs pēc kārtas un septiņās no iepriekšējām astoņām spēlēm, ieskaitot nedēļas nogales maču pret Nešvilas "Predators".

Tortorella Kolumbusas franšīzē no treneriem strādājis visilgāk. 

"Jūs zināt, ko... es nekad par to neuztraucos," sacīja Tortorella, kad viņam tika jautāts par iespējamo atlaišanu no galvenā trenera amata. "Es daru savu darbu pēc labākās sirdsapziņas. Ja cilvēki vēlas pieņemt lēmumus par mani, tie ir viņu lēmumi. Es par to nekad neuztraucos. Es daru savu darbu un trenēšu šo komandu pēc iespējas labāk."

"Blue Jackets" komandas kapteinis Niks Folinjo cer, ka nenāksies atvadīties no vienības ilggadējā trenera.

"Tā ir zaudētāja mentalitāte, ja mēs domājam par izmaiņām," teica Folinjo. "Es uz to nekoncentrējos. Es tikai uztraucos par mūsu ģērbtuvi. Pārējās lietas ir atstātas Jarmo ("Blue Jackets" ģenerālmenedžeris) rokās."

"Mēs jūtam, ka atbilde ir komandas ģērbtuvē. Mēs savu sniegumu vēl varam uzlabot."

Tikmēr komandas talantīgais amerikāņu aizsargs Sets Džonss atzina, ka šobrīd vienība jūtas drūmāk nekā jebkurā brīdī iepriekšējā sezonā. "Jā, es kādu laiku neesmu tā juties, bet tas notiek ar visu komandu," sacīja Džonss. "Mums nav iespēju meklēt palīdzību kaut kur apkārt. Mums tas jādara kopā, jābūt spēcīgai vienībai, strādājot un pievēršot uzmanību mazām detaļām, lai uzvarētu spēles."

Centrālajā divīzijā "Blue Jackets" ar 21 punktu 22 spēlēs ieņem piekto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu