ESPN: Kuruca komandas biedrs Oladipo noraida 45 miljonu līgumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Viktors Oladipo
Viktors Oladipo Foto: Reuters/ScanPix

Rodiona Kuruca komandas biedrs Hjūstonas "Rockets" rindās Viktors Oladipo noraidījis divu gadu līgumu, kura ietvaros Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs saņemtu 45,2 miljonu ASV dolāru atalgojumu, vēsta ESPN.

Kā jau bija gaidāms, uzbrūkošais aizsargs vēlas noslēgt ilgtermiņa līgumu un to "Rockets" spēs piedāvāt vien starpsezonā.

Oladipo ir spēkā četru gadu līgums par 85 miljoniem ASV dolāru. Šis ir viņa pēdējais līguma gads. Līdz 25. martam "Rockets" ģenerālmenedžerim ir jāizlemj vai ar spēlētāju censties noslēgt jaunu līgumu vai aizmainīt uz citu komandu.

Hjūstonas "Rockets" komanda pašlaik ir pārbūves procesā un par amerikāņu spēlētāju interesi ir izrādījušas tādas vienības kā Ņujorkas "Knicks" un Maiami "Heat".

Abām komandām finansiālā rocība vasarā ar basketbolistu ļautu noslēgt jaunu ilgtermiņa līgumu.

Oladipo sezonu sāka Indianas "Pacers" rindās, bet tika iekļauts iespaidīgā maiņas darījumā, kas aizsūtīja Džeimsu Hārdenu no Hjūstonas uz Bruklinas "Nets" komandu.

Pēc pievienošanās jaunajai vienībai Oladipo 13 mačos vidēji izcēlies ar 18,9 punktiem, 4,9 atlēkušajām bumbām un 4,8 rezultatīvām piespēlēm.

Iepriekš Oladipo ir pārstāvējis Orlando "Magic" un Oklahomasitijas "Thunder" klubus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu