Ostapenko: Esmu ļoti gandarīta par Bartoli atgriešanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Mariona Bartoli
Mariona Bartoli Foto: WTA LINZ (Facebook)

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko ir gandarīta, ka trenere Mariona Bartoli atgriezusies strādāt ar sportisti, pēc uzvaras Dohas WTA 500 turnīra pirmajā kārtā pauda tenisiste.

Ostapenko pirmdien ar rezultātu 6-0, 6-2 sagrāva nīderlandieti Kiki Bertensu, kurai šī bija atgriešanās spēle pēc traumas izdziedēšanas.

"Vienmēr ir patīkami redzēt, ka tenisistes atgriežas kortā pēc traumu izārstēšanas. Diemžēl viņa zaudēja. Arī es esmu bijusi tādā situācija, tāpēc zinu, cik grūti tas ir," intervijā pēc spēles pauda Ostapenko.

Latvijas tenisistes atsākusi sadarbību ar 2013.gada Vimbldonas čempionāta uzvarētāju Marionu Bartoli, kura ģimenes pieauguma dēļ bija paņēmusi pauzi treneres arodā. Ostapenko un francūzietes sadarbība 2019.gada rudenī izvērtās ļoti veiksmīga, jo ar jauno treneri korta malā rīdziniece sasniedza divus WTA turnīru finālus pēc kārtas, vienā no tiem izcīnot uzvaru.

"Esmu ļoti gandarīta par viņas atgriešanos. Viņa ir ne tikai laba trenera, bet arī izcila personība. Viņa man ļoti daudz palīdzējusi. Protams, ka viņai vajadzēja pavadīt kādu laiku kopā ar bērnu, taču esmu ļoti priecīga par viņu. Jūtos ļoti labi, jo viņa ir man tepat līdzās," uzsvēra sportiste.

Tāpat Ostapenko ir priecīga, ka tribīnēs atrodas skatītāji.

"Dievinu spēlēšanu daudzu skatītāju priekšā. Ceru, ka turnīrus varēs apmeklēt arvien vairāk un vairāk līdzjutēju," atzīmēja Ostapenko.

Ostapenko (WTA 51.) šajā turnīrā saņēmusi rīkotājus speciālo ielūgumu un pirmajā spēlē viņai pretī stājās WTA ranga 11.numurs Bertensa. Latvijas tenisistes pretiniecei turnīrā bija piešķirts piektais numurs.

Otrās kārtas sasniegšana Ostapenko dod 55 WTA ranga punktus.

Otrajā kārtā Ostapenko tiksies ar ķīnieti Cjaņu Vanu (WTA 35.) vai amerikānieti Džesiku Pegulu (WTA 44.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu