Majone: Labprāt atkal spēlētu Rīgā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Kaspars Volonts, Dinamo Rīga

Kanādietis Metjū Majone labprāt turpinātu spēlēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo", aizsargs otrdien pauda sociālās saziņas vietnē "Instagram".

"Dinamo" savu šīs KHL regulārās sezonas pēdējo spēli aizvadīja sestdien, kad savā laukumā zaudēja Habarovskas "Amur". Rīdzinieki finišēja pēdējā vietā Rietumu konferencē un visā līgā.

Rīgas vienības vadība 1.martā pārtrauca līgumu ar Majoni, Toniju Sundu un Ivanu Naļimovu.

Sunds devies uz Šveices čempionātu, Naļimovs plāno spēlēt ASV, bet Majone pievienojies Vācijas augstākās līgas (DEL) klubam Minhenes "Red Bull".

30 gadus vecais aizsargs, kurš iepriekšējās trīs sezonas pārstāvēja Rīgas "Dinamo", savā "Instagram" profilā publiski pateicies vienībai par tur pavadīto laiku.

"Paldies par aizvadītajiem trim gadiem, Rīgas "Dinamo"! Rīga ir brīnišķīga vieta, kur spēlēt. Lai gan aizvadītā sezona bija pārbaudījumu un šķēršļu pilna, esmu pateicīgs par šo pieredzi, kas daudz iemācīja.

No sirds varu teikt, ka veltīju sevi visu šai komandai un organizācijai. Gaidīsim un skatīsimies, ko nesīs nākotne. Labprāt atkal spēlētu Rīgā," savā publikācijā pauda hokejists.

Majone Rīgas "Dinamo" pievienojās 2018.gadā, aizvadot žilbinošu sezonu, kurā 58 spēlēs guva 11 vārtus un veica 35 rezultatīvas piespēles (nepārspēts komandas aizsargu rezultativitātes rekords).

2019./2020.gada sezonu Majone sāka Pekinas "Kuņluņ Red Star", bet pēc 16 nospēlētiem mačiem tika atlaists. Pēc tam viņš uz pārbaudes laiku pievienojās Minskas "Dinamo", taču to neizturēja. Vēlāk kanādietis atgriezās Rīgā.

Aizvadītajā sezonā Majone 41 spēlē guva četrus vārtus un veica 11 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu