"Rockets" grasās iemūžināt Hārdena numuru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: AFP / Scanpix

Otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Hjūstonas "Rockets" paziņoja, ka grasās iemūžināt Džeimsa Hārdena 13. numuru, vēsta "Fansided".

Šajā sezonā Hārdens no Teksasas kluba tika aizmainīts uz Bruklinas "Nets" vienību, kur maiņas darījuma ietvaros latvietis Rodions Kurucs devās uz "Rockets" komandu. Aizsargs Hjūstonas komandā nospēlēja deviņas sezonas (ieskaitot šīs sezonas sākumu).

"Džeimss Hārdens vienmēr būs raķete," komandas īpašnieks Tilmans Fertita pastāstīja Hjūstonas medijiem. "Protams, mēs iemūžināsim viņa kreklu. Viņš manus pirmos trīs gadus šajā franšīzē padarīja neaizmirstamus. Panākumi, ko viņš nesa šai komandai astoņu gadu laikā un atmiņas, ko viņš radīja mūsu faniem, ir neaizmirstamas."

Nevar noliegt, ka "bārda" bija sensacionāls spēlētājs Hjūstonā, jo astoņas reizes iekļuva Zvaigžņu komandā un 2018. gadā tika atzīts par līgas MVP. Deviņās sezonās "Rockets" rindās amerikānis vidēji spēlē guva 29,6 punktus, veica 7,7 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 6,0 atlēkušās bumbas.

Pirms ierašanās Hjūstonā Hārdens pirmos trīs karjeras gadus pavadīja Oklahomasitijas "Thunder" komandā, kur spēlēja ar pašreizējo komandas biedru Kevinu Durantu.

Šajā sezonā Hārdens vidēji spēlē izceļas ar 25,2 punktiem, 11 rezultatīvām piespēlēm un 7,7 atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu