Video ⟩ Pārtrūkst Balcera rezultativitātes sērija

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" komanda trešdien cieta zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, pārtrūkstot sērijai, kurā viņš guva punktus četrās spēlēs pēc kārtas.

"Sharks" savā laukumā ar rezultātu 0:4 (0:0, 0:1, 0:3) piekāpās Kolorādo "Avalanche" komandai, kuru pirms pāris dienām uzvarēja ar 6:2.

Spēles pirmajā pusē komandas vārtus neguva, bet otrā perioda 15.minūtē Miko Rantanens ar metienu bez ripas apstādināšanas panāca 1:0 viesu labā. Trešās trešdaļas sestajā minūtē Semjuels Žirārs ar spēcīgu raidījumu no zilās līnijas dubultoja "Avalanche" pārsvaru, bet nedaudz vēlāk "Sharks" nonāca pavisam nelāgā situācijā, jo Joahims Blihfelds par sitienu galvas un kakla rajonā atstāja mājiniekus uz piecām minūtēm četru vīru sastāvā.

Šo situāciju izmantoja Gabriels Landeskogs, kurš trešdaļas devītajā minūtē veiksmīgi nospēlēja pretinieku vārtu priekšā un panāca 3:0. Punktu "Avalanche" uzvarai pielika Rantanens, kurš piecarpus minūtes pirms pamatlaika beigām no aizvārtes iebakstīja ripu tīklā un nodrošināja viesiem četru vārtu pārsvaru.

Rantanens un Landeskogs piedalījās visos četros vārtos, viņiem iekrājot attiecīgi divas un trīs rezultatīvas piespēles. Divos vārtu guvumos asistēja Nazems Kadri.

Filips Grūbauers viesu komandas vārtos atvairīja visas 26 "Sharks" hokejistu mestās ripas.

Balcers, kurš nostabilizējies otrajā uzbrucēju virknējumā, trešdien uz ledus pavadīja 17 minūtes un 47 sekundes, no tām vienu minūti un 55 sekundes vairākumā un vienu minūti un 19 sekundes mazākumā. Viņš pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu, trīsreiz zaudēja ripu, piekāpās savā vienīgajā iemetienā un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas uzbrucējs iepriekšējās četrās spēlēs izcēlās ar diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Viņš šosezon desmit spēlēs guvis divus vārtus, četrreiz rezultatīvi piespēlējis un iekrājis +/- rādītāju mīnus divi.

"Sharks" ar 18 punktiem 20 spēlēs ir priekšpēdējā starp astoņām Rietumu divīzijas komandām, kamēr "Avalanche" ar 25 punktiem 20 dueļos ieņem trešo vietu. 

Sanhosē vienībai priekšā vēl trīs mājas spēles - divas pret Vegasas "Golden Knights" un viena pret Sentluisas "Blues".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu