NBA leģenda Maikls Džordans: Lemelo Bols spēlē labāk nekā cerējām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lamelo Bols
Lamelo Bols Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) debitants, 19 gadus vecais Lamelo Bols, spēlē labāk, nekā sākumā cerēja Šarlotas "Hornets" komandas vadība, atzīst kluba īpašnieks Maikls Džordans, kuru daudzi eksperti uzskata par visu laiku labāko basketbolistu.

"Hornets" pērn NBA jauno spēlētāju draftā Bolu izvēlējās ar 3. numuru. Minesotas "Timberwolves" ar 1. numuru izraudzījās Entoniju Edvardsu, bet Goldensteitas "Warriors" ar 2. numuru izvēlējās Džeimsu Vaizmenu.

Bols starp NBA debitantiem šosezon ir līderis vairākās statistikas ailītēs - vidēji gūtajos punktos (15,8), rezultatīvajās piespēlēs (6,3), izcīnītajās atlēkušajās bumbās (6,0) un pārtvertajās bumbās (1,6).

"Domāju, ka Melo ir pielāgojies NBA spēlei labāk, nekā ikviens domāja, ka viņam tas varētu izdoties tik agrā karjeras posmā," e-pasta sarakstē Džordans norādīja ziņu aģentūrai "The Associated Press".

"Līdz šim brīdim šosezon viņš ir pārsniedzis mūsu cerības,"

atzina leģendārais basketbolists, kurš karjeras laikā sešas reizes kļuva par NBA čempionu ar Čikāgas "Bulls" komandu.

15 no 35 mačiem Bols laukumā devies starta piecniekā. Spēlējot sākumsastāvā, saspēles vadītāja statistikas rādītāji ir vēl labāki - 20,7 punkti, 6,7 rezultatīvas piespēles, 6,2 atlēkušās bumbas un 1,9 pārtvertas bumbas.

"Hornets" ar 17 uzvarām un 18 zaudējumiem patlaban ieņem 7. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, tikai par divu uzvaru tiesu atpaliekot no 4. pozīcijā esošās Bostonas "Celtics".

Šarlotas vienība patlaban atrodas "play-off" zonā. "Hornets" pēdējo reizi izslēgšanas spēļu turnīrā piedalījās 2016. gadā, pirmajā kārtā ar 3-4 sērijā atzīstot Maiami "Heat" pārākumu.

Džordans kopš 2010. gada ir "Hornets" kluba īpašnieks. Pēc žurnāla "Forbes" datiem, viņa kopējā bagātība ir 1,6 miljardu ASV dolāru apmērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu