Pikē "Barcelona" komandai nevarēs palīdzēt vairākas nedēļas

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Žerārs Pikē
Žerārs Pikē Foto: AP/Scanpix

Ceļgala savainojuma dēļ Žerārs Pikē "Barcelona" komandai nevarēs palīdzēt vairākas nedēļas, ceturtdien paziņoja komanda.

Spānijas Karaļa kausa pusfinālā "Barcelona" pēc pamatlaika ar 2:0 (1:0) uzvarēja "Sevilla" vienību. Tā kā ar šādu rezultātu pirmajā mačā uzvarēja Seviljas futbolisti, tad mačs turpinājās pagarinājumā, kurā "Barcelona" guva vēl vienus vārtus, spēli uzvarot ar 3:0, bet summā gūstot virsroku ar 3:2.

Otrā puslaika kompensācijas laika ceturtajā minūtē 2:0 "Barcelona" labā panāca tieši Pikē.

Aizsargs spēles pēdējās minūtēs kliboja, tomēr spēja aizvadīt visu maču.

Ceturtdien "Barcelona" aizsargam tika veiktas pārbaudes, kas atklāja, viņš ir nedaudz sastiepis kreisā ceļgala sānu saites. Komanda vēl gan nespēja pateikt, kad Pikē varētu atgriezties laukumā.

Spāņu mediji mēļo, ka Pikē būs nepieciešamas vismaz divas nedēļas, lai pilnībā izdziedētu gūto traumu.

Labā ceļgala savainojuma dēļ Pikē šosezon jau izlaidis dažas spēles.

Plānots, ka aizsargs uz Karaļa kausa finālu, kas paredzēts 17.aprīlī, jau būs atpakaļ ierindā. Droši var apgalvot, ka viņš nākamnedēļ nevarēs palīdzēt "Barcelona" komandai UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla mačā pret Parīzes "Saint-Germain", kas pirmajā duelī uzvarēja ar 4:1.

Pikē šosezon 15 spēlēs guvis divus vārtus. 

"Barcelona" ar 53 punktiem 25 spēlēs Spānijas čempionātā ieņem otro vietu, bet līdere Madrides "Atletico" 24 mačos iekrājusi par pieciem punktiem vairāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu