Žurnālists: "Mavericks" izrāda interesi par NBA pieredzējušo snaiperi Rediku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dž. Dž. Rediks
Dž. Dž. Rediks Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks", kuru pārstāv Kristaps Porziņģis, izrādot interesi par pieredzējušo trīspunktu metienu speciālistu Džonatanu Kleju jeb Dž. Dž. Rediku, vēsta "The Ringer" žurnālists Kevins O'Konors.

"Mavericks" šosezon vidēji mačā trāpījusi 13,1 tālmetienu (12. vieta līgā), izpildot 37,4 trīspunktniekus (9. vieta).

Precizitāte no tālās distances Dalasas kluba spēlētājiem nav bijusi tā labākā - realizēti 35,0% tālmetienu, kas ir tikai 25. rādītājs starp 30 komandām.

36 gadus vecais Rediks šosezon Ņūorleānas "Pelicans" sastāvā neattaisno uz sevi liktās cerības - 31 spēlē vidēji 8,7 punkti (tālmetienu precizitāte 36,4%).

"Pelicans" izskata iespējas aizmainīt Rediku uz citu komandu, un interese par šo snaiperi esot liela. Viņa piesaisti apsverot arī Bruklinas "Nets", Denveras "Nuggets", Filadelfijas "76ers" un Bostonas "Celtics".

Vēl pagājušajā sezonā "Pelicans" sastāvā Rediks spēlēja rezultatīvi, 60 mačos vidēji atzīmējoties ar 15,3 punktiem un trāpot 45,3% tālmetienu. Viņš vidēji spēlē trāpīja trīs trejačus.

Rediks aizvada 15. sezonu NBA. Kopumā spēlētāja karjerā regulārajā čempionātā viņš piedalījies 927 spēlēs un vidēji guvis 12,3 punktus.

Pieredzējušajam NBA veterānam ir spēkā līgums uz šo sezonu ar 13 miljonu ASV dolāru lielu algu. Pēc sezonas Rediks kļūs par neierobežotu brīvo aģentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu