Video ⟩ Ovečkina ilggadējam maiņas biedram Bekstrēmam 700.rezultatīvā piespēle NHL karjerā

CopyDraugiem X Whatsapp
Niklass Bekstrēms (pa labi).
Niklass Bekstrēms (pa labi). Foto: Getty Images / AFP / Scanpix

Zviedrijas uzbrucējs Niklass Bekstrēms sestdienas rītā pēc Latvijas laika Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē 700.reizi karjerā rezultatīvi piespēlēja, bet vēsturiskais sasniegums neglāba Vašingtonas "Capitals" no zaudējuma.

"Capitals" viesos ar 1:5 (0:1, 0:3, 1:1) piekāpās Bostonas "Bruinas", piedzīvojot pirmo zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

Pirmā perioda 15.minūtē spēles rezultātu atklāja Breds Maršāns, kurš pēc apaļām 20 minūtēm arī guva "Bruins" ceturtos vārtus, panākdams 4:0. Otrā perioda otrajā ceturksnī ar vārtiem izcēlās arī Trents Frederiks un Patriss Beržerons. Noslēdzošās 20 minūtes iesākās ar Nika Ričija precīzo metienu, kas mājiniekus izvirzīja vadībā ar 5:0, bet Jakubs Vrāna viesu goda vārtus guva nedaudz vairāk nekā sešas minūtes līdz pamatlaika beigām.

Bekstrēms rezultatīvi piespēlēja "Capitals" vienīgajā vārtu guvumā savā karjeras 979.spēlēs nopelnīja 700.piespēli karjerā. Maršāns šajā mačā izcēlās ar 2+1, bet par vieniem vārtiem mazāk guva Beržerons. Čārlijam Makavojam divas rezultatīvas piespēles.

Citā spēlē Arizonas "Coyotes" savā laukumā ar 1:5 (0:3, 0:1, 1:1) piekāpās Minesotas "Wild".

Vārtus un rezultatīvu piespēli "Wild" komandā nopelnīja Mets Zukarello un Džordans Grīnvejs, bet divas rezultatīvas piespēles Markusa Folinjo un Kirila Kaprizova rēķinā. Kleitons Kellers trešā perioda piektajā minūtē guva vienīgos Arizonas vienības vārtus.

Kolorādo "Avalanche" mājās ar 3:2 (0:1, 2:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Anaheimas "Ducks". 

Papildlaika trešajā minūtē uzvaru nesošos vārtus guva Valērijs Ničuškins, kuram tas bija otrais "gols" spēlē. Brendons Sāds izcēlās ar vārtiem un divām piespēlēm, kamēr "Ducks" komandā precīzi meta Edams Henrikss un Jakobs Silfverberjs.

Losandželosas "Kings" savā laukumā ar 2:3 (0:1, 1:0, 1:1, 0:1) papildlaikā piekāpās Sentluisas "Blues".

Maiks Hofmens "Blues" komandai uzvaru nokārtoja papildlaika otrajā minūtē. Raiens O'Reilijs trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, Deivids Perons guva divus vārtus, bet 1+1 nopelnīja Hofmens. "Kings" komandā vārtus guva Džefs Kārters un Dastins Brauns.

Visbeidzot Čikāgas "Blackhawks" mājās ar 4:3 (1:2, 1:0, 1:1, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja aizvadītās sezonas čempioni Tampabejas "Lightning".

Trešajā metienu sērijā uzvaru Čikāgas komandai atnesa Filips Kuraševs. Alekss Debrinkats uzvarētāju labā guva divus vārtus, bet tikpat rezultatīvas piespēles nopelnīja Patriks Keins un Adams Bokvists. Tampabejas komandā Aleksam Kilornam 1+1, kamēr divas piespēles iekrāja Ondržejs Palāts.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu