Hārtlija vadītā "Avangard" zaudē Gagarina kausa trešajā spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs (centrā)
Bobs Hārtlijs (centrā) Foto: hawk.ru

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" sestdien izslēgšanas turnīra trešajā spēlē piedzīvoja pirmo zaudējumu.

"Avangard" viesos ar 1:2 (0:0, 1:1, 0:1) piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist". Sērijā līdz četrām uzvarām ar 2-1 vadībā ir Hārtlija komanda.

Otrā perioda 12.minūtē Omskas komanda spēlēja skaitliskajā vairākumā, taču vienā no epizodēm mājiniekiem izdevās iegūt ripu, bet brīdi vēlāk jau sekoja izgājiens divi pret viens. Staņislava Bočarovs pie pašiem vārtiem saņēma piespēli no partnera un ar vienu pieskārienu raidīja to vārtos, panākot 1:0 "Avtomobilist" labā.

Viesiem bija nepieciešama mazāk nekā minūte, lai atgrieztu neizšķirtu. Precīzu metienu Omskas komandā, spēlējot vairākumā, izdarīja Aleksandrs Hohlačevs. Abas komandas arī turpinājumā aizvadīja sīvu cīņu, bet minūti un astoņas sekundes līdz pamatlaika beigām uzvaru nesošo "golu" iemeta Gregorijs Belusovs.

Šo dueli tiesāja galvenais tiesnesis no Latvijas Andris Ansons.

Arī pagājušajā spēlē Omskas komandai neklājās viegli. Klubu no iespējama zaudējuma glāba video treneris no Latvijas Aldis Āboliņš un viņa palīgs Pēteris Groms, kuri divreiz apšaubīja tiesneša sākotnējo lēmumu, liekot atkārtoti izvērtēt vārtu gūšanas epizodi. Abos gadījumos Latvijas speciālistiem bija taisnība, kā rezultātā Jekaterinburgas komandai netika ieskaitīti divi vārti.

Pirmdien abas komandas aizvadīs sērijas ceturto spēli.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu grupās. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīja pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļuva Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu