Jēkabpils "Lūši" pirmie sasniedz Latvijas čempionāta finālu

CopyDraugiem X Whatsapp
Jēkabpils "Lūši" komandas volejbolisti
Jēkabpils "Lūši" komandas volejbolisti Foto: Latvijas Volejbola federācija

Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti sestdien Jelgavā Latvijas čempionāta pusfināla otrajā spēlē izcīnīja uzvaru un pirmie sasniedza finālu.

"Lūši" viesos ar 3-0 (25:11, 25:17, 25:12) pārliecinoši uzvarēja "Biolars"/"Jelgava" vienību un sērijā līdz divām uzvarām bija pārāka ar 2-0.

Rezultatīvākie Jēkabpils komandā ar astoņiem punktiem bija Jānis Medenis un Gustavs Freimanis, otrajam no viņiem divus punktus gūstot blokā. Vēl septiņus punktus iekrāja Vladislavs Blumbergs, bet par vienu mazāk Armanda Āboliņa rēķinā.

Mājinieku rindās Maksimam Morozovam seši punkti, bet ar pieciem izcēlās Jevgēņijs Vjatkins.

"RTU Robežsardze"/"Jūrmala" un "Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme" volejbolisti Covid-19 ierobežojumu dēļ savu pusfinālu plāno uzsākt vēlāk - 13.martā. Otrā spēle šajā pusfinālā paredzēta dienu vēlāk.

Latvijas vīriešu klubi sadalīs godalgas Latvijas čempionātā no 4.marta līdz 3.aprīlim. Vispirms komandas pusfinālos līdz divām uzvarām noskaidros lielā un mazā fināla dalībniekus, bet no 20.marta plānotas cīņas par zelta un bronzas medaļām. Sērijā par pirmo vietu būs nepieciešamas trīs vienas komandas uzvaras, sērijā par bronzas godalgām - divas.

Iepriekšējā gadā Latvijas čempiona titula noskaidrošanu apturēja Covid-19 epidēmija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu