Šteinberga gūst 14 punktus Turcijas čempionāta spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga svētdien Turcijas augstākās līgas spēlē guva 14 punktus, un Stambulas "Galatasaray" vienība savā laukumā izcīnīja kārtējo uzvaru.

Galatasaray" vienība pārspēja Mersinas "Yenišehir Belediyesi" ar 73:52 (18:14, 21:16, 14:8, 20:14).

Šteinberga laukumā pavadīja 25 minūtes un 41 sekundi, grozā raidot trīs no septiņiem divpunktu metieniem un divus no trim tālmetieniem, kā arī abus "sodiņus".

Tāpat viņa izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, četrreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra trīs bumbas, pa trim reizēm pārkāpa noteikumus un izprovocēja piezīmi pretiniecēm, kā arī iekrāja komandā labāko efektivitātes koeficientu 22.

Uzvarētājām ar 19 punktiem rezultatīvākā bija Samanta Vitkomba, bet 14 punkti un sešas atlēkušās bumbas arī savulaik "TTT Rīga" rindās spēlējušajai Kvanitrai Holingsvortai.

Pretiniecēm pa 12 punktiem sakrāja Feride Akalana un Manolja Kurtulmuša, kurai arī septiņas rezultatīvas piespēles.

Šīs kārtas mačā sestdien Kitija Laksa guva astoņus punktus un palīdzēja Kajseri "Bellona" komandai izcīnīt jau ceturto uzvaru pēc kārtas, mājās ar 70:55 (24:15, 11:13, 21:13, 14:14) pieveicot Adanas "Botas".

"Galatasaray" Turcijas čempionātā ar 21 uzvaru 24 spēlēs ieņem otro vietu, kamēr Kajseri komanda ar 24 mačos iekrājusi deviņus panākumus, kas ļauj ieņemt desmito pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu