Video ⟩ Kovaļčuks atnes "Avangard" uzvaru otrajā papildlaikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Iļja Kovaļčuks
Iļja Kovaļčuks Foto: hawk.ru

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" pirmdien izslēgšanas turnīra ceturtajā spēlē uzvaru izcīnīja otrajā papildlaikā.

"Avangard" viesos ar 4:3 (0:2, 1:1, 2:0, 0:0, 1:0) otrajā papildlaikā uzvarēja Jekaterinburgas "Avtomobilist" un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 3-1.

Viesi pēc 20 spēlētām minūtēm bija iedzinējos ar 0:2, bet Iļjam Kovaļčukam otrā perioda 11.minūtē, mainot ripas lidojuma virzienu, izdevās atgūt vienus vārtus. "Avtomobilist" nepilnas četras minūtes vēlāk atgrieza divu vārtu pārsvaru, precīzu metienu pēc Pāvela Dacjuka piespēles izpildot Brūkam Macekam.

Hārtlija vadītā komanda atspēlēšanos atlika uz pašu mača galotni. Trīs minūtes līdz spēle beigām Rīds Bušērs realizēja skaitlisko vairākumu, bet viena vīra pārsvaru 55 sekundes vēlāk izmantoja arī Jirži Sekāčs.

Pirmajā papildlaikā neviena no komandām vārtus neguva, bet otrā papildlaika devītajā minūtē Kovaļčuks "Avangard" sagādāja trešo panākumu sērijā.

Ja "Avangard" izdosies uzvarēt arī piektajā sērijas spēlē, nākamajā kārtā, visticamāk, būs jātiekas ar Kazaņas "Ak Bars".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu grupās. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīja pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļuva Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu