Video ⟩ Egle gūst vārtus AHL otro spēli pēc kārtas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Haralds Egle (no kreisās).
Haralds Egle (no kreisās). Foto: instagram.com

Latvijas hokeja uzbrucējs Haralds Egle pirmdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā. Ar precīzu metienu viņš izcēlies otro spēli pēc kārtas.

Egles un latviešu vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Manitobas "Moose" komanda ar rezultātu 5:6 (0:1, 3:2, 2:2, 0:1) papildlaikā piekāpās Stoktonas "Heat" vienībai.

Latvijas hokeja uzbrucējs vārtus guva otrā perioda sākumā, panākot rezultātu 1:2. Viņš šajā mačā izpildīja divus metienus pa vārtiem un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šilovs spēlei bija pieteikts kā rezerves vārtsargs, tikmēr "Moose" vārtus sargāja krievs Mihails Berdins, kurš atvairīja 25 metienus (80,6%).

24 gadus vecais Egle ar precīzu metienu izcēlies otro spēli pēc kārtas. Viņš savā AHL debijas sezonā 10 spēlēs guvis divus vārtus un sakrājis lietderības koeficientu -2.

Eglem iepriekš bija ieskaitīta arī rezultatīva piespēle, taču tagad statistikas ailītē tā vairs nerādās.

Savukārt 19 gadus vecais Šilovs savā AHL debijas sezonā piedalījies vienā spēlē, kurā viņš atvairīja 23 no 25 metieniem (92,0%), taču komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Moose" komanda Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā ieņem ceturto jeb pirmspēdējo vietu, bet "Heat" atrodas pirmajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu