Uļjana Semjonova: Gadu lieki no mājām neesmu izgājusi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Uljana Semjonova
Uljana Semjonova Foto: Agnese Gulbe/LETA

Otrdien savu 69. dzimšanas dienu svin viena no visu laiku labākajām, panākumiem bagātākajām basketbolistēm Uļjana Semjonova. Viņa jau gadu lieki neiziet no savām mājām, vēsta žurnāls "Privātā dzīve". 

Semjonova ir astoņpadsmitkārtējā Eiropas čempione, trīskārtējā pasaules čempione un divkārtējā olimpisko spēļu čempione.

Jau ilgāku laiki viņa ir Latvijas Olimpiešu sociālā fonda vadītāja.

Tieši viņas 69. dzimšanas dienā aprit gads kopš pandēmijas sākuma Latvijā. 

"Pērn jubileju atzīmēju kopā ar savām meitenēm basketbolistēm. Sanācām kopā kādi septiņi cilvēki un pacēlām glāzes par manu veselību. Trīs dienas vēlāk Latvijā tika izsludināta ārkārtējā situācija," "Privātā dzīve" sacīja leģendārā basketboliste. 

Neilgi pēc savas 68. dzimšanas dienas viņa sāka strādāt attālināti un kopš tā laikā lieki no savām mājām nav izgājusi. 

"Ja nepieciešams parakstīt kādus dokumentus, šoferis uz pāris minūtēm aizved mani uz darbu. Pārējo laiku strādāju no mājām," žurnālam norādīja Semjonova.

Semjonova arī sporta veterāniem ik pa laikam piezvana un atgādina, lai bez īpašas vajadzības apkārt nestaigā. Zāles vai pārtiku veterāniem nogādā Uļas kolēģi. 

Viņa atklāja, ka vakcīnu pret Covid-19 vēl nav saņēmusi. 

Semjonova uzskata, ka latvieši vienmēr bijuši spēcīgi un ir stipra tauta, ticot, ka šo pandēmiju pārdzīvos un dzīve iegriezīsies agrākajās sliedēs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu