"Blue Jackets" ar Merzļikinu rezervē piedzīvo zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins (pa kreisi) un Jonass Korpisalo.
Elvis Merzļikins (pa kreisi) un Jonass Korpisalo. Foto: AFP/SCANPIX

Kolumbusas "Blue Jackets" komanda otrdien ar latviešu vārtsargu Elvi Merzļikinu rezervē piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

"Blue Jackets" ar rezultātu 2:4 (0:1, 1:2, 1:1) savā laukumā piekāpās Floridas "Panthers", piedzīvojot septīto zaudējumu pēdējās deviņās spēlēs.

Iepriekšējās astoņās spēlēs Merzļikins traumas dēļ nevarēja komandai palīdzēt. Šoreiz viņš mačam bija pieteikts kā rezerves vārtsargs.

Tikmēr Kolumbusas vienības vārtsargs soms Jonass Korpisalo atvairīja 29 no 32 metieniem (90,6%) un tika atzīts par spēles otro zvaigzni.

Savukārt par mača spožāko zvaigzni jeb labāko spēlētāju atzina "Panthers" krievu vārtsargu Sergeju Bobrovski, kurš pret savu bijušo klubu atvairīja 38 no 40 metieniem (95,0%).

"Blue Jackets" labā vārtus guva dānis Olivers Bjorkstrands un kanādietis Maikls del Zoto.

"Panthers" rindās ar precīziem metieniem atzīmējās zviedrs Patriks Hornkvists soms Juho Lammiko, kā arī kanādieši Ouvens Tipets un Kārters Verhegi.

Centrālajā divīzijā "Blue Jackets" ar 25 punktiem 27 spēlēs atrodas piektajā vietā, bet "Panthers" ar 36 punktiem 25 mačos ierindojas trešajā pozīcijā.

Citā spēlē Bufalo "Sabres" ar rezultātu 4:5 (3:1, 1:2, 0:1, 0:1) pēcspēles metienos piekāpās Filadelfijas "Flyers", piedzīvojot jau astoto zaudējumu pēc kārtas.

Kā zināms, traumas dēļ šosezon Bufalo vienībai nevar palīdzēt latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons.

"Sabres" labā divus vārtu guva kanādietis Sems Reinharts, vēl pa reizei precīzi bija viņa tautieši Railijs Šīhens un Brendons Montūrs.

"Flyers" rindās ar precīziem metieniem izcēlās amerikāņi Keivins Heizs, Džeimss van Rīmsdaiks un Šeins Gostisbērs, kā arī kanādietis Klods Žirū.

"Sabres" ar 16 punktiem 24 spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem astoto jeb pēdējo vietu, bet "Flyers" ar 29 punktiem 23 mačos ierindojas piektajā pozīcijā.

Centrālajā divīzijā ar 31 punktu 25 spēlēs ceturto vietu ieņem Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda.

Jau ziņots, ka Bļugers otrdien guva vārtus skaitliskajā mazākumā un palīdzēja "Penguins" izcīnīt uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu