UFC cīkstonis Stērlings: Jūs esat patiesie aktieri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aldžemeins Stērlings
Aldžemeins Stērlings Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušajā nedēļā jauktās cīņas mākslas (MMA) šovā UFC 259 svara kategorijā līdz 61,2 kilogramiem uzvaru izcīnīja Aldžemeins Stērlings, kurš izpelnījies kritiku par tēlošanu pēc Pjotora Jana izdarītā sitiena ar celi. Ņujorkietis gan noliedz, ka būtu simulējis savainojumu.

Pēc jostas pasniegšanas Stērlings nav juties labi. Pēc cīņas viņš atzina, ka šādi nav vēlējies kļūt par čempionu. Cīkstonis pauda, ka nejūtas kā īsts čempions, bet arī zina, ka atrodas šādā pozīcijā Jana kļūdas dēļ.

"Tagad es tehniski esmu jaunais UFC čempions," sacīja Stērlings. "Manam prātam tas ir neaptverami, ka tāds puisis kā Jans var tā kļūdīties, būdams čempions." Amerikānis izteicās, ka neatļautais sitiens ar celi atstājis sekas, jo viņam pēc cīņas bijis grūti apsēsties vai piecelties kājās. Viņš cīņu esot vēlējies turpināt, bet ārsts viņam to neieteica darīt.

"Visa mana ģimene zināja, ka šādi es negribēju kļūt par čempionu, bet viņi teica, ka esmu čempions, jo apzinās cik grūti ir šādā pozīcijā nokļūt."

Stērlings pēc cīņas sacīja, ka viņš sevi nav parādījis no labākās puses, jo nespēja noturēt pirmajos raundos uzņemto tempu.

"Tie cilvēki, kas saka, ka es tēloju, lai viņi tā domā, ja tas viņiem palīdz," uzsvēra UFC zvaigzne. "Tie cilvēki ir mīkstie. Es nevienā cīņā nekad neesmu padevies un arī šajā cīņa negrasījos padoties. Neesmu cilvēks, kurš padodas. Daudziem cilvēkiem patīk runāt par "Oskara" balvām un ka esmu pelnījis to titulu, bet ziniet, jūs esat patiesie aktieri."

31 gadu vecais Stērlings savas karjeras 23 cīņās izcīnījis 20 uzvaras un trīs reizes izjutis zaudējuma rūgtumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu