Bičevskis turpinās spēlēt Čehijas klubā "Mlada Boleslav"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Māris Bičevskis
Māris Bičevskis Foto: www.bkboleslav.cz

Māris Bičevskis arī nākamajā sezonā pārstāvēs Čehijas hokeja ekstralīgas komandu "Mlada Boleslav", informē klubs.

"Mlada Boleslav" komanda izmantojusi iespēju pagarināt līgumus ar sešiem hokejistiem, tajā skaitā 29 gadus veco Bičevski.

"Māris var spēlēt vairākās pozīcijas un ar jebkuru no partneriem, turklāt viņam piemīt uzbrucējam neraksturīgas kvalitātes aizsardzībā," tā par Bičevski saka kluba sporta direktors Vāclavs Nedorosts.

Bičevskis šosezon 52 spēlēs guvis sešus vārtus, 11 reizes rezultatīvi piespēlējis un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +8. Čehijas čempionātā viņš uz ledus bijis 140 cīņās, kurās guvis 13 vārtus un 26 reizes rezultatīvi piespēlējis.

Latvijas hokejists leģionāra gaitas uzsāka pirms trīs sezonām Hradeckrālovas "Mountfield" komandā, bet pērn regulārā turnīra vidū viņš nonāca "Mlada Boleslav" vienībā, kurā palika arī uz šo sezonu.

Kopš 2011./2012.gada sezonas viņš pārstāvēja Rīgas "Dinamo", kuras sastāvā savā pēdējā sezonā 54 spēlēs guva vienus vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles. Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) viņš aizvadījis 291 cīņu, kurā guvis 18 vārtus un veicis 37 rezultatīvas piespēles.

Bičevskis pārstāvējis Latvijas izlasi trīs pasaules čempionātos.

"Mlada Boleslav" regulārajā čempionātā ieņēma trešo vietu un izslēgšanas turnīru sāks no otrās kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu