Oldridžs tuvākajā laikā pametīs NBA klubu "Spurs"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lamarkuss Oldridžs
Lamarkuss Oldridžs Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Lamarkuss Oldridžs tuvākajā laikā pametīs Sanantonio "Spurs" vienību, trešdien atklāja komandas galvenais treneris Gregs Popovičs.

Treneris par jaunumiem paziņoja īsi pirms trešdienas spēles ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks". Popovičs atklāja, ka Oldridžs ir pilnībā vesels, bet nav kopā ar komandu.

"Lamarkuss nav kopā ar komandu. Viņš ir labā formā, bet esam panākuši vienošanos, ka meklēsim viņam jaunas iespējas citviet," pirmsspēles preses konferencē teica Popovičs. "Viņš bija lielisks komandas biedrs, tāpēc šajā sakarā mums noteikti nebija problēmu."

"Domājam, ka, pieņemot šo lēmumu, ieguvējas būs abas puses. Tuvākajā laikā vairāk darba noteikti būs aģentiem un kluba vadībai," pārliecināts bija pieredzējušais speciālists.

Karjeras laikā Oldridžs Visu zvaigžņu spēlē piedalījies septiņas reizes. Pēdējās sešas sezonas viņš pavadījis "Spurs" rindās.

Pagājušā gada jūnijā viņam veica pleca operāciju. Spēlētājs savainojumu dēļ komandai šosezon varēja palīdzēt vien no februāra.

"Spurs" šosezon 33 spēlēs izcīnījusi 18 uzvaras un Rietumu konferencē ieņem septīto vietu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu