Merzļikina pārstāvētās "Blue Jackets" treneris pēc zaudējuma kategoriski atsakās komentēt spēles gaitu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džons Tortorella
Džons Tortorella Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pēc izlaistā trīs vārtu pārsvara un zaudētā mača latvieša Elvja Merzļikina pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" galvenais treneris Džons Tortorella pēcspēles preses konferencē kategoriski atteicās komentēt cīņas gaitu un nianses.

Merzļikins piektdienas rītā pēc Latvijas laika atgriezās Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos pēc savainojuma sadziedēšanas. Komanda gan ar 4:5 savā laukumā papildlaikā piekāpās Floridas "Panthers", kurai zaudēja arī divas dienas iepriekš. 

Šajā mačā latvietis atvairīja 27 no 32 pretinieku metieniem jeb 84,4%. 

Jāizceļ, ka vēl trešās trešdaļas viducī "Blue Jackets" bija vadībā ar rezultātu 4:1.

Pēc cīņas Kolumbusas vienības galvenais treneris Tortorella kategoriski atteicās atbildēt uz žurnālistu jautājumiem, kas aicināja iztirzāt spēles gaitu un vārtu guvumus.

"Tagad neanalizēšu visus gūtos vārtus. Koncentrēšos uz labo. Vairāk nekā 42 minūtes spēlējām labi, bet nepievērsīšos vārtu guvumiem un tamlīdzīgi," sacīja Tortorella.

"Ar mums viss būs kārtībā, turpināsim augt. Kaut gan šoreiz nepanācām to rezultātu, ko vēlējāmies, tik un tā ieguvām punktu. Notika ļoti daudz labu lietu. Mums jākoncentrējas uz tām. Protams, tā zaudēt spēli ir smagi. Ir daudz spēlētāju, kuri progresē. Domāju, ka viss mūsu komandas koncepts ir vērsts uz attīstību.

Varbūt domājāt, ka neko tādu neteikšu pēc šāda zaudējuma, bet es labāk atskatos uz lietām, kas mūs noveda pie vadības ar 4:1. Protams, trešās trešdaļas otrajā pusē pieļāvām kļūdas, kas noveda pie zaudējuma, bet es uz to nekoncentrēšos. Tas būtu bezjēdzīgi. Mēģināsim uzvarēt un iegūt pārliecību par saviem spēkiem, kā arī pozitīvu inerci."

"Blue Jackets" komanda pēdējā laikā spēlē nesekmīgi. Desmit maču nogrieznī piedzīvoti astoņi zaudējumi. 

26 gadus vecais Merzļikins savā NHL otrajā sezonā piedalījies desmit mačos, astoņos no tiem laukumā devies sākumsastāvā un kopumā palīdzējis komandai izcīnīt trīs uzvaras.

"Blue Jackets" ar 26 punktiem 28 spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem piekto vietu. Divīzijas četras labākās komandas iekļūs Stenlija kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu