NBA funkcionāri iezīmē Porziņģa transfēra statusu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Prestižā Ziemeļamerikas sporta medija ESPN apskatnieks Tims Makmahons, atsaucoties uz funkcionāriem Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), ieskicējis iespējamo Dalasas "Mavericks" komandas spēka uzbrucēja Kristapa Porziņģa transfēra statusu. 

Iepriekš presē izskanējušas dažādas versijas par Porziņģa nākotni "Mavericks" komandā. Vairāki apskatnieki norādījuši, ka latvieša pakalpojumos ir ieinteresētas citas līgas vienības un Dalasa izskatot maiņas variantus.

Tiesa, "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans, kurš ir dziļi iekšā basketbola procesos, uzsvēris, ka Porziņģis paliks klubā un par viņa prom došanos neesot domāts. 

Tikmēr Makmahons, atsaucoties uz funkcionāriem līgā, vēsta, ka Porziņģis ir pieejams citām komandām, bet pagaidām Dalasa negrasās no viņa atbrīvoties. Taču, ja saņems atbilstošu piedāvājumu, tad izskatīs maiņas iespēju. 

"Bleacher Report" apskatnieks Džeiks Fišers februārī vēstīja, ka "Mavericks" vairs neesot droša par Porziņģa lomu līdzās slovēnim Lukam Dončičam. Pēc tam, kad latvietis nonāca Dalasas komandā, tika prognozēts, ka abi veidos vienu no spēcīgākajiem tandēmiem līgā, taču "Mavericks" vadība vairs par to nav pārliecināta.

Izskanēja ziņas, ka "Mavericks" Porziņģa iespējamo maiņu apspriedusi ar Goldensteitas "Warriors". 

Porziņģi nebūtu vienkārši aizmainīt, jo viņu ar "Mavericks" vēl saista trīsarpus gadu līgums par 158,3 miljoniem ASV dolāru, kuru viņš parakstīja 2019. gada jūlijā. 

25 gadus vecais Porziņģis šosezon piedalījies 21 no komandas 36 spēlēm, vidēji guvis 20,5 punktus, izcīnījis 8,6 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,5 metienus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu