Heivords atklāj iemeslu, kāpēc pameta "Celtics" komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Gordons Heivords (ar bumbu)
Gordons Heivords (ar bumbu) Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Bostonas "Celtics" spēlētājs Gordons Heivords atklāja iemeslu, kāpēc starpsezonā devās uz Šarlotas "Hornets" klubu.

Vieglais uzbrucējs atzīst, ka ir apmierināts ar savām jaunajām mājām Šarlotā. Līguma parakstīšanas brīdī daudziem lielu izbrīnu raisīja, ka "Hornets" vienība amerikānim ir gatava piedāvāt līgumu uz četriem gadiem, kura vērtība bija 128 miljoni ASV dolāru. Iespējams, Maiklam Džordanam piederošais klubs Heivordā saskatīja potenciālu, ko "zaļie ķelti" nesaskatīja.

Pats Heivords uzskata, ka viņš Bostonas rindās nespētu parādīt tādu statistiku kā Šarlotā, ja viņš būtu palicis tur.

Bijušais "All-Star" spēles dalībnieks atzina, ka komanda gadu laikā bija ļoti mainījusies no viņa ierašanās brīža. Nesen basketbolists atklāja, kāpēc viņš galu galā pārvācās uz Ziemeļkarolīnu. "Kad es parakstīju līgumu, gribēju doties uz tādu komandu, kur man būtu lielāka atbildība un kur es maksimāli varētu izmantot savu potenciālu," atzina Heivords.

"Man vairāk ir bumba rokās, un man ir lielāka atbildība. To es vēlējos."

"Mums Bostonā bija daudz jaunu spēlētāju, es sevi uztvēru kā veterānu tajā komandā, un es biju tikai 27 vai 28 gadus vecs. Tagad esmu 30 gadus vecs, un man apkārt ir 19 gadus vecais Lamelo (Bols) un citi 20 vai 21 gadus veci čaļi. Tādas lietas patiešām liek man sajusties vecam," pieredzē dalījās Heivords.

Indiānā dzimušais basketbolists šosezon vidēji spēlē guvis 21 punktu, izcīnījis 5,4 atlēkušās bumbas, veicis 3,9 rezultatīvas piespēles un no trīspunktu metienu līnijas uzbrucis ar 40,5% precizitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu