Boksa zvaigznes Fjūrijs un Džošua vienojušies par divu savstarpējo cīņu sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs (pa kreisi) un Entonijs Džošua.
Taisons Fjūrijs (pa kreisi) un Entonijs Džošua. Foto: bleacherreport.com

Boksa smagsvari Taisons Fjūrijs un Entonijs Džošua pēc vairāku mēnešu diskusijām beidzot vienojušies par divu savstarpējo cīņu aizvadīšanu, lai apvienotu prestižākos sporta veida titulus, ziņo ESPN.

Paraksti uz līguma tika likti sestdien, klātesot abu bokseru pārstāvjiem.

"Šis būs grandiozākais duelis boksa vēsturē. Tā būs milzu, milzu uzvara valstij, kas to uzņems pie sevis, kā arī lieliska iespēja sevi parādīt visplašākajai publikai," Džošua promoutera Edija Herna teikto citē medijs ESPN.

Ārzemju medijos iepriekš izskanēja informācija, ka Džošua un Fjūrijs katrs varētu nopelnīt 100 miljonus par spēkošanos ringā. Šī varētu kļūt par gadsimta cīņu, jo supersmagajā svarā absolūtais jeb neapstrīdamais pasaules čempions pēdējo reizi tika noskaidrots pirms vairāk nekā 20 gadiem.

Iepriekš tika ziņots, ka abi Lielbritānijas bokseri 2021. gadā aizvadīs divas cīņas. Pirmajā tiks noskaidrots absolūtais čempions, bet otrajā zaudētājam būs iespēja revanšēties. 

Fjūrijs ir pašreizējais WBC čempions, bet Džošua ir WBA, IBF, WBO un IBO jostu glabātājs.

31 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 24 no 25 cīņām, 22 dueļus noslēdzot ar nokautu. Savukārt 32 gadus vecā Fjūrija kontā ir 30 uzvaras (21 nokauts) un viens neizšķirts, bet zaudējuma rūgtumu viņš vēl nav izjutis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu