Video ⟩ Bertāns atgriežas laukumā; "Wizards" cieš zaudējumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, taču Vašingtonas "Wizards" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 122:133 (23:32, 32:37, 34:36, 33:28) piekāpās Milvoki "Bucks", ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 23 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no pieciem tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus.

"Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par trim punktiem vairāk nekā ielaida.

Bertāns kājas muskuļa traumas dēļ izlaida iepriekšējo maču, kad "Wizards" arī piekāpās "Bucks".

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 37 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja sešas bumbas zem groziem un veica piecas rezultatīvas piespēles.

Rasels Vestbruks izcēlās ar 23 punktiem un 17 rezultatīvām piespēlēm, bet japānais Rui Hačimura pievienoja 22 punktus.

"Bucks" vienībā 31 punktu guva Janis Adetokunbo, kurš arī izcīnīja 15 bumbas pie groziem un veica 10 rezultatīvas piespēles.

"Wizards" ar 14 uzvarām 38 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, tikmēr "Bucks" ar 25 uzvarām 39 mačos atrodas trešajā pozīcijā.

Vien pašā mača sākumā "Wizards" komandai bija divu punktu vadība, taču turpinājumā spēles gaitu kontrolēja "Bucks", kas puslaikā ieguva +14, bet trešajā ceturtdaļā jau +26. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu