Balcera atgriešanās mačā "Sharks" piedzīvo zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers (baltajā kreklā)
Rūdolfs Balcers (baltajā kreklā) Foto: AP/Scanpix

Rūdolfs Balcers pirmdien atgriezās laukumā pēc divu spēļu pārtraukuma, taču Sanhosē "Sharks" komanda piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

"Sharks" izbraukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) piekāpās Vegasas "Golden Knights". 

Sanhosē komandai pārtrūka trīs uzvaru sērija, bet "grēku pilsētai" izdevās izcīnīt trešo panākumu pēc kārtas.

Traumas dēļ Balcers izlaida iepriekšējās divas spēles. Atgriešanās mačā viņš nospēlēja 13:42 minūtes, izpildīja divus spēka paņēmienus, veica vienu metienu pa pretinieku vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

23 gadus vecais Balcers šosezon 14 spēlēs guvis divus vārtus un piecreiz rezultatīvi piespēlējis, kā arī sakrājis lietderības koeficientu -3.

"Golden Knights" labā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli (1+1) izcēlās kanādieši Makss Pačioreti un Marks Stouns, bet kanādiešu vārtsargs Marks Andrē Flerī atvairīja 23 no 24 metieniem (95,8%).

Stouns ar rezultativitāti izcēlās astoto spēli pēc kārtas, šajā nogrieznī atzīmējoties ar 16 punktiem (6+10). Viņš martā ir rezultatīvākais spēlētājs NHL.

Šveices hokejists Timo Meiers guva vienīgos vārtus "Sharks" labā, bet ripu ķērājs kanādietis Devans Dubniks tika galā ar 34 no 36 metieniem.

Rietumu divīzijā "Sharks" ar 25 punktiem 26 spēlēs ieņem septīto jeb pirmspēdējo vietu. "Golden Knights" tipat spēlēs izcīnījusi 39 punktus un ir Rietumu divīzijas līdere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu