UFC aprīlī plāno sarīkot cīņu šovu ar 15 000 skatītāju klātbūtni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kamaru Usmans
Kamaru Usmans Foto: Reuters/ScanPix

Jauktās cīņu mākslas (MMA) pasaulē vadošā organizācija "Ultimate Fighting Championship" (UFC) aprīlī plāno sarīkot cīņu šovu "UFC 261" ar 15 000 skatītāju klātbūtni, vēsta ESPN.

Cīņu šovs ieplānots 24. aprīlī Džeksonvilā, Floridā (ASV), paziņojis UFC prezidents Dana Vaits.

Gaidāms, ka pirmo reizi 13 mēnešu laikā UFC šovs notiks ar skatītājiem piepildītu arēnu. Kopš pērn martā sākās Covid-19 pandēmija pasaulē sporta sacensības pārsvarā notiek bez skatītāju klātbūtnes.

"Turpināsim demonstrēt, ka Florida ir gatava droši sarīkot pasaules mērogā skatītus sporta pasākumus," norādīja Džeksonvilas mērs Lenijs Karijs.

Šova galvenā cīņa būs "welterweight" svara kategorijā (no 71 līdz 77 kg). UFC pasaules čempions Kamaru Usmans spēkosies ar Horhi Masvidalu.

Nigērijas un ASV cīkstoņi savā starpā tikās pērn vasarā, aizvadot visus piecus raundus, un toreiz Usmans izcīnīja uzvaru pēc punktiem.

33 gadus vecais Usmans karjerā izcīnījis 18 uzvaras un piedzīvojis vienu zaudējumu, bet 36 gadus vecais Masvidals ir guvis 36 uzvaras un cietis 14 zaudējumus.

Usmans kopš cīņas ar Masvidalu ir aizvadījis vēl vienu dueli, šogad februārī pārspējot Gilbertu Bērnsu no Brazīlijas. Savukārt ASV cīkstonis gadu nav cīnījies.

UFC organizācijas rīkotajās cīņās Usmanam ir 13 uzvaru sērija, kas ir čempionāta rekords. Tikpat gara panākumu sērija UFC ietvaros ir arī Habibam Nurmagomedovam no Krievijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu