Kuruca pārstāvētā NBA komanda "Rockets" atkārto kluba antirekordu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Viktors Oladipo (centrā)
Viktors Oladipo (centrā) Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Hjūstonas "Rockets" komanda atkārtojusi kluba antirekordu, piedzīvojot jau 17. zaudējumu pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā.

"Rockets" otrdien savā laukumā ar rezultātu 107:119 piekāpās Atlantas "Hawks" komandai, kas izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas.

Kurucam ir sastiepums vēdera muskulatūras kreisajā pusē. Viņš izlaidis sešus mačus pēc kārtas. Iepriekšējo reizi cēsnieks laukumā devās 1. martā.

"Rockets" otro reizi kluba vēsturē piedzīvojusi 17 zaudējumus pēc kārtas. Iepriekšējo reizi tas notika 1967./68. gada sezonā, kad "Rockets" bāzējās Sandjego.

Viktors Oladipo guva 34 punktus "Rockets" labā, Džešons Teits pievienoja 25, bet Kevins Porters juniors iemeta 22 punktus.

"Rockets" maču aizvadīja ar līgas noteikto minimālo spēlētāju skaitu, kas jāpiesaka mačam, - astoņiem basketbolistiem. Turklāt diviem spēlētājiem ir divvirzienu lūgums un vienam basketbolistam 10 dienu kontrakts.

Hjūstonas vienībai nevarēja palīdzēt vairāki līderi un svarīgi sastāva rotācijas spēlētāji - Kristians Vuds, Džons Vols, Ēriks Godons, Pīdžejs Takers un Bens Maklemors.

"Hawks" rindās Itālijas basketbolists Danilo Galinari guva 29 punktus, Džeisons Kilinss pievienoja 20 punktus un 10 izcīnītas atlēkušās bumbas, bet Trē Jangs atzīmējās ar 13 punktiem un 15 rezultatīvām piespēlēm.

"Rockets" ar 11 uzvarām un 27 zaudējumiem atrodas pirmspēdējā vietā Rietumu konferencē, apsteidzot vienīgi Minesotas "Timberwolves" (9-31).

"Hawks" ar bilanci 20-20 atrodas septītajā pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu