Balcers nepiedalīsies "Sharks" komandas nākamajā mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: San Jose Sharks/Twitter

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers nepiedalīsies trešdien paredzētajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, atsaucoties uz Sanhosē "Sharks" galveno treneri Bobu Bouneru, informē apskatnieks Kērtiss Pašelka.

Tikmēr "San Jose Hockey Now" žurnālists Šens Pens ziņo, ka Balcers nespēlēs ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ. Latviešu uzbrucējs gan trešdien aizvadot treniņu kopā ar komandas rezerves sastāvu, tāpēc noprotams, ka gūtā trauma nav nopietna.

"Sharks" trešdien (ceturtdien plkst.4 pēc Latvijas laika) viesos cīnīsies ar Vegasas "Golden Knights".

Balcers pēc divu maču izlaišanas pirmdien atgriezās laukumā un uz ledus pavadīja nepilnas 14 minūtes, kamēr "Sharks" ar 1:2 atzina "Golden Knights" pārākumu.

"Sharks" pirmajās maiņās vietu izcīnījušais liepājnieks šosezon 14 spēlēs guvis divus vārtus un piecreiz rezultatīvi piespēlējis, iekrājot negatīvu lietderību -3.

"Sharks" 26 spēlēs guvusi 25 punktus un ir septītā starp astoņām Rietumu divīzijas komandām, kamēr "Golden Knights" ar 39 punktiem 26 cīņās ir šīs grupas līdere. Pēc šī mača "Sharks" komandai būs četru mājas spēļu sērija.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu