Video ⟩ Bertānam neveiksmīga spēle; "Wizards" zaudē mača galotnē

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā Vašingtonas "Wizards" komanda zaudēja.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 119:121 (38:34, 28:32, 27:36, 26:19) zaudēja Sakramento "Kings".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 23 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā realizēja divus no astoņiem tālmetieniem un netrāpīja vienu divpunktu metienu.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, un trīs reizes pārkāpa noteikumus.

"Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par pieciem punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja sešas bumbas zem groziem un veica piecas rezultatīvas piespēles.

Savukārt ar "triple-double" izcēlās Rasels Vestbruks, kurš guva 26 punktus, izcīnīja 14 atlēkušās bumbas un veica 10 rezultatīvas piespēles.

Teicamu spēli Vašingtonas komandas rindās aizvadīja ukrainis Alekss Lens, kurš guva 13 punktus un izcīnīja 12 bumbas pie groziem, bet japānis Rui Hačimura pievienoja 17 punktus.

"Kings" vienībā 28 punktus guva De'Ārons Fokss, kurš arī izpildīja septiņas rezultatīvas piespēles un pārtvēra piecas bumbas.

86 sekundes pirms mača beigām Fokss trāpīja divus soda metienus, panākot "Kings" vienībai +6. Vestbruks guva sešus punktus pēc kārtas un 22,6 sekundes pirms beigām panāca neizšķirtu 119:119.

Fokss kļuva par mača varoni, realizējot uzvaru nesošo metienu 1,3 sekundes pirms spēles beigu sirēnas. "Wizards" atlikušajā laikā nespēja atspēlēties.

"Wizards" ar 14 uzvarām 39 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, bet "Kings" ar 16 panākumiem 40 mačos ierindojas 13. pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu