Kazakevičs paziņo kandidātus tuvākajām trim izlases spēlēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Dainis Kazakevičs
Dainis Kazakevičs Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs ceturtdien paziņojis 28 spēlētājus, kuri uzaicināti uz valstsvienību dalībai 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs pret Melnkalni, Nīderlandi un Turciju.

Komanda pulcēsies kopā svētdien, 21. martā, sākot gatavošanos trim mačiem saspringtā grafikā.

Salīdzinājumā ar pēdējo valstsvienības nometni, ierindā atgriezies vārtsargs Pāvels Šteinbors, kurš atzīts par 2020. gada labāko Latvijas futbolistu.

Pēc pārtraukuma izlases rīcībā ir arī iepriekš Japānā spēlējušais aizsargs Vitālijs Maksimenko, kurš pašlaik maizi pelna Slovēnijā, kā arī cits aizsardzības spēlētājs Aleksandrs Solovjovs. Tāpat vārtsargu rindās šoreiz ir potenciālais izlases debitants Krišjānis Zviedris, kuram šis ir pirmais uzaicinājums uz izlasi. Visi pārējie uzaicinātie spēlētāji valstsvienības kreklos aizvadījuši jau vismaz trīs mačus.

Nākamnedēļ Latvijas izlase sāks jauno atlases ciklu. Pagājušajā gadā izlozē noskaidrojās, ka 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijā mūsu valstsvienība spēlēs vienā grupā ar Nīderlandi, Turciju, Norvēģiju, Melnkalni un Gibraltāru. Visas spēles plānots aizvadīt šī gada ietvaros.

Latvijas izlases spēles 2021. gada martā:

  • Latvija - Melnkalne | 24.03.2021, 21:45, Skonto stadions
  • Nīderlande - Latvija | 27.03.2021, 19:00, Amsterdama
  • Turcija - Latvija | 30.03.2021, 21:45, Stambula

Nometnes sākumā Latvijas izlase gatavosies pirmajam mačam ar Melnkalni dzimtenē. Kā zināms, šī spēle notiks "Skonto" stadionā, taču pārējās kvalifikācijas cikla mājas spēles 2021. gadā paredzēts aizvadīt ierastajā mājvietā Daugavas stadionā.

Visas gaidāmās spēles martā notiks aiz skatītājiem slēgtām durvīm - biļetes iegādāties nav un nebūs iespējams. Latvijas izlases spēlēm sekot varēs televīzijas kanālā TV6. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu